Život

Raznolikost modnih tendencija druge večeri Fashion Selection-a

Komentari

Autor: PR

07/11/2023

-

15:28

Raznolikost modnih tendencija druge večeri Fashion Selection-a
Big Hug by Beka Zečević - Copyright Saša Džambić

veličina teksta

Aa Aa

Druge večeri 36. Fashion Selectiona u organizaciji modne agencije Select u hotelu Hyatt Regency održane su četiri revije, a publika je mogla da uživa u različitim kolekcijama sedam dizajnera.

Veče je otvorila revija "Gorim – Apsolutno fantastične", već kultna revija koju nose žene modeli modne agencije Select u dobi od 30 do 60 godina. Dame su poput profesionalnih manekenki sigurno i uz puno samopouzdanja iznele kolekciju elegantnih haljina kreatorke Gorice Pejaković, dok ih je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

Saša Džambić

 

Usledila je revija dizajnerskog brenda Miss Hoodie kreatore Gordane Boškić, koja je predstavila kolekciju udobnih, bezvremenskih modela za sve prilike, ali sa snažnim autorskim pečatom. Mlade dizajnerke Aleksandra Pavlović i Kristina Kovačević predstavile su kolekcije elegantnih haljina. Aleksandra Pavlović svojim komadima poželela je da vrati odmerenu eleganciju u svakodnevno odevanje, dok je Kristina Kovačević u kolekciju svog brenda "Krisartina" unela i dozu suptilne provokacije.

Saša Džambić

 

U udarnom večernjem terminu održana je revija "Nemanja Pantelić powered by Schweppes". Već dobro poznat kreator predstavio je kolekciju pod nazivom Geo Rebel kojom dominiraju kaputi kao vrsta oklopa koja nas štiti. Muški, ženski i uniseks modeli, inspirisani junacima iz domena naučne fantastike, dominantno crne i srebrne boje, verni dugogodišnjem radu sa geometrijskim formama Nemanje Pantelića, oduševili su publiku, i uneli duh osamdesetih i snažan ujed zadovoljstva.

Saša Džambić

 

Na poslednjoj reviji druge večeri 36. Fashion Selectiona predstavile su se Beka Zečević sa svojim brendom" Big Hug" i Sanja Konjović sa brendom "Ninia". Kolekcija Beke Zečević nosi naziv "Osveži se", prati dosadašnju liniju autorke, puna je bogatog kolorita i lepršavih komada, i pomaže damama da se, kako i sam naziv kaže, osveže i postanu nova i najbolja verzija sebe. Ninia kreatorke Sanje Konjović najpre je pobrala velike simpatije publike izlascima najmlađih manekenki u haljinicama i modelima originalnog kroja i materijala, u kojima devojčice izgledaju kao prave dame. Usledila je linija "Ninia Woman", različitih elegantnih modela, u kojima se žene osećaju i izgledaju moćno.

I ovo veče privuklo je veliku pažnju publike, sala u hotelu Hyatt Regency bila je popunjena do poslednjeg mesta, a iz prvog reda revije su pratili pevačica Ana Štajdohar, voditeljke Irina Vukotić, Tanja Rađenović i Snežana Dakić, kreator Zvonko Marković.

36. Fashion Selection nastavlja se u sredu, 8. novembra, revijama Dach Swim i Strada Atelier u nesvakidašnjem ambijentu Casina Fairplay.

Komentari (0)

Magazin