Život

Izgubljena ženka psa u tri ujutru pozvonila vlasnicima na vrata: "Nikada je to nismo naučili"

Komentari

Autor: Tanjug

03/07/2021

-

08:53

Izgubljena ženka psa u tri ujutru pozvonila vlasnicima na vrata: "Nikada je to nismo naučili"
Izgubljena ženka psa u tri ujutru pozvonila vlasnicima na vrata: "Nikada je to nismo naučili" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Udomljena ženka psa, Radža, vratila se kući sedam sati nakon što je pobegla od svojih vlasnika, bračnog para iz grada Simpsonvil u Južnoj Karolini, i to pozvonivši na ulazna vrata u tri sata ujutro.


Ženka psa pobegla je od kuće nakon što je buka vatrometa prestrašila, zbog čega je brzo preskočila ogradu i potrčala prema brdima.

Vlasnica psa, Meri Lin Vitejker, brzo je prijavila ovaj slučaj na Fejsbuku i napisala objavu o Radžinom nestanku na svakoj stranici koje se mogla setiti, dok se njen partner Rajan Vašik satima vozio ulicama u okruženju pokušavajući da je nađe.

"Stalno sam se nadao da je neću naći kako leži pored puta", rekao je Vašik. Nakon što je nije pronašao vratio se kući, ali je ostao budan u nadi da će 18-mesečno štene pronaći put natrag.

Sedam sati kasnije, rano ujutro, tačnije oko tri sata, Radža se vratila kući i to pozvonivši na ulazna vrata, izvestio je list Kolumbija Stejt.

Vlasnici psa ispričali su da ne znaju kako je to uspela da uradi jer joj nisu nikada pokazali.

"Ona ne izlazi u dvorište ispred, osim do automobila, pa nas nikada nije videla da koristimo zvono na vratima", rekli su.

Komentari (0)

Magazin