Život

Aligator odgrizao ruku muškarcu na Floridi kome je red za toalet bio predug: Video sam jezerce, hteo sam da mokrim....

Komentari

Autor: Tanjug

28/05/2023

-

16:41

Aligator odgrizao ruku muškarcu na Floridi kome je red za toalet bio predug: Video sam jezerce, hteo sam da mokrim....
Aligator odgrizao ruku muškarcu na Floridi kome je red za toalet bio predug: Video sam jezerce, hteo sam da mokrim.... - Copyright Prinskrin/Youtube/NBC News

veličina teksta

Aa Aa

Odlazak da u prirodi "obavi posao", umesto u toaletu, koštao je ruke Amerikanca iz Florida Džordana Rivieru (23), koji je bio u baru u Port Šarlotu kasno sinoć i video dugačak red ispred muškog toaleta.

Umesto da sačeka, Riviera je odlučio da izađe napolje i obavi malu nuždu.

"Video sam jezerce, pomislio sam da odem tamo i mokrim, što da ne. Nešto se dogodilo, ili sam se sapleo ili... završio sam nekako u vodi. To je poslednje čega se sećam", rekao je mladić za filijalu ABC njuza WZVN.

Nažalost, u bari u kojoj se našao Rivera bio je aligator od tri metra, saopštila je Agencija za očuvanje divljači i ribe Floride (FWC).

Riviera se ne seća šta se posle dogodilo i kako se našao u lokalnoj bolnici, ali kada se probudio, nije imao desnu ruku.

Zvaničnici FWC, kao i policajci iz okruga Šarlot i hitne medicinske službe, reagovali su rano jutros, jer su dobili poziv da je muškarac dobio "teške povrede", nakon što ga je ugrizao aligator.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin