Novosti

"Avantura počinje": Sajam turizma od 22. do 25. fabruara na Beogradskom sajmu

Komentari

Autor: Fonet

08/02/2024

-

12:52

"Avantura počinje": Sajam turizma od 22. do 25. fabruara na Beogradskom sajmu
"Avantura počinje": Sajam turizma od 22. do 25. fabruara na Beogradskom sajmu - Copyright Tanjug/Marina Jančević

veličina teksta

Aa Aa

Na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. februara ove godine u halama 1, 1A i 4 biti održan 45. Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Avantura počinje ovde!", saopštili su danas organizatori.

Zemlja partner Sajma turizma 2024. je Grčka. U paviljonu Nacionalne turističke organizacije Grčke, najtraženije destinacije za građane Srbije koji putuju u inostranstvo na letovanje, posetioce očekuju izlagači iz čitave zemlje, od regionalnih predstavnika, turističkih organizacija iz najpopularnijih grčkih destinacija, pa sve do profesionalnih udruženja.

Prvi put na Sajmu turizma nastupiće Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija i Libija, a zemlje koje se vraćaju i ponovo će učestvovati su Indonezija, Kuba i Sao Tome i Principe. Na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Srbija će svoje turističke adute predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma kroz nastupe Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, Turističke organizacije Vojvodine, kao i mnogobrojnih lokalnih i regionalnih turističkih organizacija iz svih delova Srbije.

Pod sloganom "Poslužite se", istovremeno uz Sajam turizma, u halama 2A i 2C biće održan i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA-oprema.

Komentari (0)

Putovanja