Aktuelno

Novi snimak nesreće u Zemunu: Autobus u punoj brzini uleće na igralište, pešak u poslednjem času izbegao smrt

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/09/2021

-

20:44

Novi snimak nesreće u Zemunu: Autobus u punoj brzini uleće na igralište, pešak u poslednjem času izbegao smrt
Novi snimak nesreće u Zemunu: Autobus u punoj brzini uleće na igralište, pešak u poslednjem času izbegao smrt - Copyright Euronews/ Jovan Đurić

veličina teksta

Aa Aa

Nekoliko sati nakon nesreće u kojoj je vozač autobusa (72) izgubio kontrolu i proleteo kroz dečije igralište i tom prilkom povredio jedno dete, pojavio se novi snimak gde se vidi kako je pešak u poslednjem trenutku izbegao smrt.

Najnoviji snimak pojavio se na društvenim mrežama i pokazuje autobus kako u punoj brzini izleće sa puta, ruši ogradu i bez usporavanja nosi sve pred sobom na dečijem igralištu.

 

 

Podsećamo, autobusu javnog prevoza na liniji 45, koji je izazvao nesreću u Krajiškoj ulici u Zemunu kada je povređeno bar dvoje dece, navodno su otkazale kočnice.

Prema prvim informacijama povređeno je četvoro dece i troje putnika iz autobusa. 

Dvogodišnja devojčica koja je povređena u Zemunu, smeštena je na intezivnu negu dečije klinike "Tiršova" i u svesnom je stanju.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je da dvogodišnja devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave, ali da je u svesnom stanju i da nije životno ugrožena.

Nesreća se dogodila oko 13:35 časova u Krajiškoj ulici u Zemunu, a iz MUP-a kažu za Tanjug da vozač autobusa nije pobegao nakon nesreće, kao što su ranije preneli mediji.

Euronews Srbija

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija