Aktuelno

Optužen muškarac da je na smrt pretukao vanbračnu suprugu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/12/2022

-

12:58

Optužen muškarac da je na smrt pretukao vanbračnu suprugu
Optužen muškarac da je na smrt pretukao vanbračnu suprugu - Copyright Euronews/Jovana Stanković

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Seljameta D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra ove godine u kući u Zemunu, nakon verbalne rasprave, granom od granom drveta na smrt pretukao svoju 27-godišnju vanbračnu suprugu S.D, a potom se spakovao i sa dvoje maloletne dece napustio lice mesta.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora ili doživotni zatvor.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da Seljametu D. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sumnja se da je on 21. septembra oko 21 čas u uračunljovom stanju na svirep način lišio života svoju vanbračnu suprugu, tako što joj je granom od drveta dužine oko 70 cm, prečnika 5,5 cm, kao i rukama i nogama zadao veći broj udaraca po glavi i telu. Žena je tokom nanošenja povreda trpela jake bolove, branila se rukama kako bi zaštitila glavu, ali je usled povreda mozga i gubitka veće količine krvi, preminula.

Seljamet D. je nakon toga ženu položio na pod spavaće sobe, pa je u kolica za pijacu spakovao lične stvari i stvari svoje dvoje maloletne dece i sa njima napustio lice mesta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija