Društvo

Aleksandra Radujko za Telcast: Okrenuta sam isključivo modernim medijima

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/05/2024

-

10:19

Aleksandra Radujko za Telcast: Okrenuta sam isključivo modernim medijima
Aleksandra Radujko za Telcast: Okrenuta sam isključivo modernim medijima - Copyright Promo/Telekom Srbija/Telcast

veličina teksta

Aa Aa

Gošća najnovije epizode Telcasta, podkasta kompanije Telekom Srbija, bila je Aleksandra Radujko, direktorka agencije za integrisane komunikacije New Media Team. Kroz razgovor sa autorkom i urednicom Minjom Miletić, gošća se dotakla teme društvenih mreža i promena u marketingu kroz digitalno doba, budžeta za reklame u Srbiji, ali i kako je upoznala Novaka Đokovića i počela da radi lični PR najboljem teniseru na svetu.

"On ima jako snažnu ličnost. Ne poznajem tako mladu, a mentalno snažnu ličnost", rekla je Radujko o Đokoviću.

Početak desetogodišnje saradnje sa Novakom ona smatra slučajnošću, a kao naročito izazovan period izdvojila je otkazivanje Adria Tour-a, tokom kog je on pokazao snagu svog karaktera.

Da postoji primat društvenih mreža nad tradicionalnim medijima pokazala je podatkom da samo 10 odsto njenih klijenata danas vodi računa o tradicionalnim medijima, zbog čega je ona okrenuta isključivo modernim načinima komunikacije, pre svega društvenim mrežama.

Najnoviju epizodu Telcasta možete pogledati i poslušati na Youtube kanalu Telekoma Srbija, kao i na platformama Spotify, Deezer, podcast.rs, Apple podcast i Google Podcast-u.

Komentari (0)

Srbija