Društvo

Nagrađeno šest policajaca i pet vatrogasaca, Vučević: Ponosan sam na naše bezbednosne službe

Komentari

Autor: Tanjug

28/12/2021

-

13:43

Nagrađeno šest policajaca i pet vatrogasaca, Vučević: Ponosan sam na naše bezbednosne službe
Nagrađeno šest policajaca i pet vatrogasaca, Vučević: Ponosan sam na naše bezbednosne službe - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

veličina teksta

Aa Aa

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je danas zahvalnice pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, Vatrogasno-spasilačke brigade i Komunalne milicije, koji su prilikom obavljanja zadataka iskazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti. Ističući da je ponosan na njih, zahvalio im se na svemu su učinili u 2021. godini.

"Vaš posao je specifičan i mnogi ne bi mogli da ga rade i ne bi smeli toliko da rizikuju. Zahvalni smo na svim akcijama otkrivanja krivičnih dela i pronalaženja počinilaca, a posebno na spasavanju ljudskih žvota. Ponosan sam na grad koji ima ovakve bezbednosne službe i Komunalnu miliciju i zadovoljan što država ima snage da popravlja vaš materijalni položaj", rekao je Vučević na skupu u svečanoj sali Gradske kuće .

Gradonačelnik je istakao da je svestan da zaslužuju još mnogo više i da će država raditi na tome da stvori dobar ambijent u kojem mogu da rastu plate. Novčanu nagradu, na predlog pretpostavljenih, dobilo je šestoro policajaca i petoro vatrogasaca, a dvoje komunalnih milicionara dobilo je lap-top računare.

Tanjug/Nenad Mihajlović

 

U ime nagrađenih obratio se pomoćnik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Momčilo Sovilj.

"Ova priznanja su zasluga svih naših kolega koji danonoćno rade na terenu kako bi grad bio bezbedan. Trudićemo se da budemo jos efikasniji i zahvaljujemo se gradonačelniku na podršci", kazao je Sovilj.

Zahvalnice su uručene policajcima Momčilu Krsmanoviću, Momčilu Sovilju, Mirku Šarcu, Mitru Tubinu, Vladimiru Trivunoviću i Ðuri Radmanu. Nagrađeni su i Dejan Ostojić, Radivoj Popov, Dragan Perić, Dejan Pavkov i Marko Rakić iz Vatrogasno-spasilačke brigade, kao i komunalni milicioneri Jovana Dobrojević i Radomir Vuković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija