Društvo

Pojačan saobraćaj ka Grčkoj i Crnoj Gori, kolona vozila na prelazu Preševo

Komentari

Autor: Euronews

25/06/2021

-

20:39

Pojačan saobraćaj ka Grčkoj i Crnoj Gori, kolona vozila na prelazu Preševo
Pojačan saobraćaj ka Grčkoj i Crnoj Gori, kolona vozila na prelazu Preševo - Copyright Tanjug/Dušan Aničić, MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

U Srbiji je večeras saobraćaj pojačanog intenziteta na autoputevima, ali i onim glavnim pravcima koji vode ka Crnoj Gori i Grčkoj, saopštio je AMSS. 

Na graničnom prelazu "Preševo" na izlazu iz zemlje zabeležena je kolona vozila.

Putnicima je dozvoljen ulazak u grčku kopnenim putem preko graničnih prelaza Promahonas i Ormenio, koji rade 24 sata, dok su Evzoni i Nimfea otvoreni od 7 do 23 sata.

Pored popunjenog obraska prijave, potrebna je potvrda o vakcinaciji, negativan pi-si-ar test ili negativan antigenski test ne stariji od 48 sati. To važi za sve putnike koji imaju više od 12 godina.

Kroz Severnu Makedoniju našim državljanima koji putuju Koridorom 10 ne naplaćuje se putarina do sredine avgusta, u znak zahvalnosti zbog doniranih vakcina.

Nema zadržavanja na naplatnim rampama

Promena vremena donosi promenljive uslove za vožnju, samim tim i moguće zastoje, a posebnu opreznost savetuju u zonama radova. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije u 17:20 časova, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu, čekaju 60 minuta, Sremskoj Rači, čekaju 120 minuta, Horgošu 90 minuta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija