Društvo

Porodica dečaka koji je izvršio masakr u školi izrazila saučešće porodicama stradalih: Svaki gubitak je i naš gubitak

Komentari

Autor: Tanjug

25/05/2023

-

16:08

Porodica dečaka koji je izvršio masakr u školi izrazila saučešće porodicama stradalih: Svaki gubitak je i naš gubitak
Porodica dečaka koji je izvršio masakr u školi izrazila saučešće porodicama stradalih: Svaki gubitak je i naš gubitak - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Porodica dečaka K.K, koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio deset, a ranio još pet osoba, izrazila je saučešće porodicama ubijenih putem saopštenja, koje je danas objavila advokatska kancelarija koji ih zastupa.

"Tog 3. maja zavladala je večna tišina u kojoj nemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim detetom i za (čuvarem) Draganom (Vlahovićem) koji je decu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Večno u tuzi" navodi se u saopštenju advokatske kancelarije Borović.

Saopštenje je potpisala porodica dečaka koji se sumnjiči za ubistva u OŠ Vladislav Ribnikar. 

Učenik sedmog razreda K.K. osumnjičen je za masovnu pucnjavu 3. maja kada je ušao u školu koju je pohađao u "Ribnikar" i zapucao na vršnjake i zaposlene. Na licu mesta ubio je osmoro učenika i čuvara škole, a sedmoro ranio, dok je jedna devojčica naknadno podlegla posledicma ranjavanja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija