Politika

Đurđević Stamenkovski pozvala građane na mir i odgovornost: Plan zapada je destabilizacija političkih prilika u Srbiji

Komentari

Autor: Tanjug

24/12/2023

-

21:43

Đurđević Stamenkovski pozvala građane na mir i odgovornost: Plan zapada je destabilizacija političkih prilika u Srbiji
Đurđević Stamenkovski pozvala građane na mir i odgovornost: Plan zapada je destabilizacija političkih prilika u Srbiji - Copyright FoNet/TV FoNet

veličina teksta

Aa Aa

Predsednica Srpske stranke Zavetnici i nosilac liste "Nacionalno okupljanje" Milica Đurđević Stamenkovski rekla je komentarišući večerašnje demonstracije ispred Skupštine grada Beograda da je plan zapada radikalizacija i destabilizacija političkih prilika u Srbiji.  

"Večerašnji incidenti u Beogradu su nažalost realizacija onoga na šta je Srpska stranka Zavetnici upozoravala i tokom predizborne kampanje i pre toga. Plan Zapada je radikalizacija i destabilizacija političkih prilika u Srbiji. Upozorili smo javnost da će referendumska atmosfera na izborima rezultirati haosom u kojom će ponovo okrenuti Srbe na Srbe da bi se zemlja dovela u vazalni položaj a od aktuelnog rukovodstvo iznudio pristanak za dezintegraciju države. Upozorenja ruskih zvaničnika da je po sredi majdanski scenario su još jedna potvrda da neko želi da Srbiju svrsta među države NATO bloka koje su uvele sankcije Rusiji, ali po sredi je i pokušaj da se oslabe pozicije naše zemlje kako bi se u potpunosti primenio fancusko-nemački plan, a Srbija trajno i de jure odrekla Kosova i Metohija", rekla je Đurđević Stamenkovski za Novosti. 

Ona je pozvala građane na mir i odgovornost. 

"Kao stranka koja u svojim temeljima baštini državotvornu logiku insistiramo na tome da moramo napraviti jasnu razliku između opozicije vlasti i opozicije državi", rekla je Đurđević Stamenkovski. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija