Politika

Brnabić: Nema potrebe za euforijom, Bajdenov Samit je samo jedan u nizu međunarodnih događaja

Komentari

Autor: FoNet

13/11/2021

-

16:00

Brnabić: Nema potrebe za euforijom, Bajdenov Samit je samo jedan u nizu međunarodnih događaja
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić izjavila je da Srbija, učešćem na Samitu za demokratiju koji organizuje predsednik SAD Džozef Bajden, neće nešto posebno dobiti i da nema potrebe za preteranom euforijom zbog poziva za učešće na tom skupu, saopšteno je iz SNS.

"Taj samit je još jedan u nizu međunarodnih događaja, niti bismo šta izgubili da nismo bili pozvani, niti ćemo nešto posebno dobiti zato što smo tamo", rekla je Brnabić na sastanaku u Opštinskom odboru SNS Barajevo.

Ona je na sastanku sa članovima i funkcionerima tog odbora razgovarala o stranačkoj infrastrukturi i predstojećim izborima koji, kako je rekla, neće biti ni malo laki.

Ana Brnabić je navela da smo svi svedoci, kako ona kaže, "svakodnevnih laži koje se plasiraju i podsetila je da opozicija ima veliku medijsku moć".

Prema njenim rečima, za 48 sati, koliko je bila u Parizu, plasirane su dve neverovatne vesti, a jedna od njih je da je poverenik za zaštitu informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti išao u inspekcijski nadzor vinoteke gde radi sin predsednika Aleksandra Vučića.

"Da li smo toliko uređeni na tom polju zaštite podataka o ličnosti da poverenik treba da ide po prodavnicama da to kontroliše, ili treba da kaže da su instrumentalizovani od strane Đilasa i opozicije, pa ćemo da maltretiramo one ljude kod kojih radi Danilo Vučić", rekla je Brnabić i dodala da je druga velika i neverovatna vest bila priča da je Vučić znao za Jovanjicu. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija