Politika

Osumnjičeni za ubistvo supruge u Zemunu na saslušanju se branio ćutanjem

Komentari

Autor: Tanjug

20/09/2022

-

15:39

Osumnjičeni za ubistvo supruge u Zemunu na saslušanju se branio ćutanjem
Osumnjičeni za ubistvo supruge u Zemunu na saslušanju se branio ćutanjem - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra u Zemunu drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo.

Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni na saslušanju nije hteo da iznese ni lične podatke, ponašajući se kao da mu nešto "fali", iako mu do jutros nije falilo ništa.

Sumnja se da je on 18. septembra oko 21:30 časova pozvao sina gazde kuće u kojoj je živeo sa suprugom i rekao mu da je ona pala u nesvest i pozvao ih da odu i provere šta je s njom.

U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece koje ima sa ubijenom ženom nisu bili u kući.

Nakon toga pozvali hitnu pomoć i policiju, a nesto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro. On se ubrzo vratio kući, gde je uhapšen.

Komentari (0)

Srbija