Politika

Pokret socijalista: Vulin direktor BIA koga u sedam dana prime šef ruske i kineske službe bezbednosti

Komentari

Autor: Tanjug

03/06/2023

-

22:11

Pokret socijalista: Vulin direktor BIA koga u sedam dana prime šef ruske i kineske službe bezbednosti
Pokret socijalista: Vulin direktor BIA koga u sedam dana prime šef ruske i kineske službe bezbednosti - Copyright Pokret socijalista

veličina teksta

Aa Aa

Pokret socijalista (PS) oštro je večeras kritikovao zahteve za smenu lidera PS Aleksandra Vulina sa mesta direktora BIA, iznete tokom protesta dela opozicije "Srbija protiv nasilja", navodeći ''da hoće smenu Vulina zato što je direktor BIA koga u sedam dana primi i šef ruske i šef kineske službe bezbednosti''.

"Pokret socijalista poručuje tajkunu Draganu Šolaku da Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina neće zaplašiti pretnje upućene preko trećerazrednog glumca koji redovno doživljava nervni slom za govornicom. Niti Vučić, niti Vulin neće ustuknuti pred ološem koji koristi mrtvu decu za politički obračun'', navode iz PS u saopštenju. 

Zbog odlučne borbe za srpske nacionalne interese smeta im Aleksandar Vučić, a baš zato, kako se dodaje u saopštenju PS, žele smenu i direktora BIA Aleksandra Vulina. 

''Ne zanimaju tuđa deca tajkuna Šolaka i njegove inostrane prijatelje koji bi da budu pokrovitelji prelaznih vlada u Srbiji. Hoće smenu Aleksandra Vulina zato što je direktor BIA koga u sedam dana primi i šef ruske službe i šef kineske službe bezbednosti, smeta Aleksandar Vulin zato što se bori za bezbednu i stabilnu Srbiju u čijem sastavu je Kosovo i Metohija. Zbog borbe za nezavisnu Srbiju žele glavu Vučića i smenu Vulina. Neće Šolak, Marinika i Milivojević dobiti prelaznu vladu, niti će moći da razaraju Srbiju i prave šarene revolucije u Beogradu. Može kreštavi Šolakov glumac da preti koliko god hoće, neće zaplašiti Vučića i Vulina, baš kao ni većinsku Srbiju koja je pristojna, koja zaista i jeste protiv nasilja i koja iznad svega voli svoju državu i kojoj se gade oni koji bi da na mrtvoj deci prave svoje obojene revolucije da bi došli na vlast", poručili su iz Pokreta socijalista.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija