Fokus

Pucnjava u Milvokiju: Muškarac ubio dvoje ljudi, pa izvršio samoubistvo

Komentari

Autor: AP

08/02/2022

-

10:21

Pucnjava u Milvokiju: Muškarac ubio dvoje ljudi, pa izvršio samoubistvo
Profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Medicinska kancelarija okruga Milvoki je u ponedeljak identifikovala tri osobe ubijene u pucnjavi u stambenoj zgradi u predgrađu Milvokija, uključujući čoveka za koga policija kaže da je pucao u drugu dvojicu pre nego što se ubio.

U izveštaju sudske službe smrt 23-godišnje Arijene Rid i 31-godišnjeg Majkla Andersona navodi se kao ubistva i 26-godišnjeg Larvela Hadlstona kao samoubistvo. Policija je saopštila da je pucnjava nastala zbog spora, prenosi AP.

Njih trojica su umrli u subotu nakon pucnjave u Braun Diru. Četvrta osoba, Erik Luis pogođena je u nogu.

Luis je rekao za VITI-TV da je čuo seriju pucnjava iznad svog stana na prvom spratu i da je pogledao kroz prozor, kada je video Arijenu Rid povređenu. Dok su joj Anderson i još jedna žena pritekle u pomoć, Luis je rekao da je ubica izašao napolje i pucao na sve troje. Žena koja je pokušala da pomogne očigledno nije pogođena.

Luis je rekao da je ubica prišao Ridu i ponovo je upucao.

Dok je Luis prilazio Andersonu, kako tvrdi, metkom je bio ranjen u nogu. Otprilike 45 minuta kasnije, Luis je rekao da je čuo jedan, prigušeni pucanj gore i verovao da je ubica okrenuo pištolj na sebe. Policija je saopštila da se to dogodilo dok je dete bilo u stanu.

Anderson i Rid su umrli na licu mesta, prema rečima lekara, dok je Hadlston proglašen mrtvim u bolnici.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet