Fokus

Zaharova demantovala vest da je Lavrov hospitalizovan na Baliju

Komentari

Autor: Tanjug

14/11/2022

-

10:39

Zaharova demantovala vest da je Lavrov hospitalizovan na Baliju
Sergej Lavrov - Copyright Tanjug/AP/Evgenia Novozhenina

veličina teksta

Aa Aa

Zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je "lažnom" vest o hospitalizaciji ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova na Baliju.

"Čitam sa Sergejem Viktorovičem (Lavrovom) vesti u Indoneziji i i ne verujemo svojim očima: ispostavlja se da je hospitalizovan. To je, naravno, neviđena lažna vest", napisala je Zaharova na Telegramu.

Prethodno je agencija AP javila da je Lavrov hospitalizovan nakon dolaska na samit G20 na Baliju.

"Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je nakon dolaska na samit Grupe 20 na Baliju prebačen u bolnicu zbog zdravstvenih problema, saopštile su indonežanske vlasti", preneo je AP.

Izveštač AP sa Balija izveštava da su trojica indonežanskih vladinih i medicinskih zvaničnika izjavila da je šefu ruske diplomatije ukazana lekarska pomoć, ali su odbili da budu identifikovani s obzirom na to da nisu ovlašćeni da javno govore.

AP je preneo da su dva izvora izjavila da je Lavrov u bolnici zbog kardioloških problema, a zvaničnici u ruskoj ambasadi za sada nisu dostupni za komentar.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Raša

14.11.2022 11:36

Ala je lep Ovaj svet, Onde potok, Ovde cvet. Narednih 100 godina Rusija će se potpuno rušiti i propasti,to svi već znamo... Ali da toliko brzo iz dana u dan se uništava to nisam ni ja verovao. Za par meseci već im gotova ekonomija. Više od 50% fabrika im stale, ne mogu ni nihovu Ladu proizvoditi više, avioni im sami padaju, skladišta municije od nepažnje explodiraju, na bojnom polju unazađeni, političari im nestaju ili se razboljevaju i svašta još. To je najverovatnije zaslušna Božja kazna.

Svet