Biznis vesti

Telekom Srbija na prvoj Balkan biznis konferenciji u Čikagu

Komentari

Autor: Tanjug

05/05/2022

-

18:56

Telekom Srbija na prvoj Balkan biznis konferenciji u Čikagu
Telekom Srbija - Copyright Tanjug/Telekom Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Prva Balkan biznis konferencija organizovana u Čikagu okupila je predstavnike 50 američkih kompanija čiji su vlasnici poreklom sa Balkana.

Konferencija je bila prilika da eksperti iz različitih delatnosti poput transporta, finansija, prava, osiguranja, marketinga, razmene iskustva i kontakte koji će biti od velike važnosti za dalje jačanje njihovog biznisa.

Kako prenosi Čikago glasnik, tom prvom biznis skupu u SAD organizovanom za balkansku dijasporu, prisustvovali su i predstavnici Konzulata Srbije u Čikagu, kao i direktori Telekom Srbije, koji su u Čikago doputovali zbog te konferencije.

Skup je otovorio vlasnik Kompas Holdinga Roj Dobrašinović koji je i jedan od najuspešnijih privrednika našeg porekla u SAD. Organizatori skupa - Compass Arena, Blaze Luxury Homes, Advokatska kancelarija Fornaro Law, Westpac wealth partners i marketing agencija Viceseo, saopštili su da su izuzetno zadovoljni prvom konferencijom i tim povodom najavili su da će naredni takav skup biti orgaizovan do kraja godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis