Biznis vesti

Telekom Srbija pripremio prednovogodišnji poklon za korisnike

Komentari

Autor: Tanjug

14/11/2022

-

16:36

Telekom Srbija pripremio prednovogodišnji poklon za korisnike
Telekom Srbija pripremio prednovogodišnji poklon za korisnike - Copyright Promo/Telekom Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Telekom Srbija pripremio je prednovogodišnji poklon za MTS, Supernova i m:SAT TV korisnike, u vidu otključanih brojnih dodatnih kanala i atraktivnih sadržaja iz svog video kluba, saopštila je danas kompanija. Kako je navedeno, gledaoci će do 15. januara, moći da uživaju u prazničnom i najpopularnijem serijskom, filmskom i drugom interesantnom sadržaju.

"I ove zime svim MTS, Supernova i m:SAT televizijskim korisnicima, praznična sezona dolazi ranije nego što je očekivano. Sada već tradicionalno, kompanija Telekom Srbija pripremila je prednovogodišnji poklon u vidu otključanih brojnih dodatnih kanala i atraktivnih sadržaja iz svog video kluba", kaže se u saopštenju.

Dostupnost paketa Minimax Plus, Superstar i Filmbox OD nesumnjivo će popraviti raspoloženje u nadolazećim zimskim danima svim ljubiteljima najboljih domaćih i stranih akcija, komedija, trilera, drama i atraktivnog sadržaja drugih žanrova, navode iz Telekoma.

Dodaju da je za sve roditelje ili one koji će to tek postati, Baby TV pravi izbor prepun edukativnog i zanimljivog sadržaja, kao i da će biti dostupan od 10. decembra. Možda i najzanimljivije biće na Superstar kanalu koji je spreman da i sam doprinese novogodišnjoj čaroliji.

Pexels

 

"Uz standardno kvalitetan i raznovrstan sadržaj koji emituje, nove domaće serije Bunar i Šetnja sa lavom, koja sa emitovanjem kreće tokom decembra, nateraće gledaoce da s nestrpljenjem čekaju svaku narednu epizodu", napominju u Telekomu.

Prava zima i novogodišnji praznici su iza ćoška, a čini se da ih korisnici mts-a, Supernove i m:SAT-a dočekuju spremniji nego ikada, navedeno je u saopštenju.

Euronews Srbija je u vlasništvu Arena channels grupe koja je deo Telekoma Srbija.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis