Biznis vesti

UniCredit banka sigurno mesto za vašu štednju - 3,5% NKS na oročenu štednju u evrima (EKS 2.93%)

Komentari

Autor: Euronews Srbija/PR

10/12/2022

-

10:07

UniCredit banka sigurno mesto za vašu štednju - 3,5% NKS na oročenu štednju u evrima (EKS 2.93%)
UniCredit banka sigurno mesto za vašu štednju - 3,5% NKS na oročenu štednju u evrima (EKS 2.93%) - Copyright UniCredit

veličina teksta

Aa Aa

Dok svakodnevno slušamo apele stručnjaka o potrebama za uštedom energije, usled različitih geopolitičkih okolnosti koje izazivaju krizu, trebalo bi istovremeno da se osvrnemo i na uštedu novca i sredstava koja nama, kao pojedincima, mogu obezbediti sigurnost u budućnosti.

Istina, izdvojiti deo budžeta kako biste ga ostavili sa strane i uštedeli, nije ni malo lako, naročito u današnje vreme. Ipak, to jeste nešto za šta stručnjaci širom sveta savetuju da je prvo što bi trebalo da uradite kada vam stigne određena uplata. Štednja je zapravo način osiguranja budućnosti i izbegavanja različitih oblika krize, a kroz oročenu štednju u banci sasvim sigurno i sam proces će biti olakšan.

Na taj način, možemo sebi stvoriti fond za nepredviđene okolnosti i situacije, ali isto tako, omogućiti osnovu za ispunjavanje dugoročnih finansijskih ciljeva, jer ćemo uz novac koji smo uštedeli, uz kamate na ta sredstva imati lepu osnovu za planiranje svih većih troškova.

Naravno, trebalo bi obratiti pažnju na uslove koje banka nudi, kako bismo dobili najbolje od svega. Recimo, svim klijentima koji odluče da u ovom periodu donesu svoj novac na štednju u UniCredit Banku, na raspolaganju su izuzetno konkurentne kamatne stope koje se kreću do čak 3,5% za evre, ili do 4,8% za štednju u dinarima u zavisnosti od perioda oročenja. Paket račun štednje je besplatan i može se otvoriti u bilo kojoj najbližoj ekspozituri. Klijentima je novac na raspolaganju u svakom trenutku, što ovu ponudu zaista čini odličnom. Više detalja o ovoj ponudi možete saznati putem sajta banke ili posetom jedne od 72 ekspoziture širom Srbije, gde su vam na raspolaganju savetnici koji vam mogu dati sve dodatne informacije.

Ponuda važi za nove klijente počevši od 9.11.2022. godine.

Reprezentativni primer za Oročenu štednju u dinarima:

Ponuda važi za nove depozite od 09.11.2022. godine. Reprezentativni primer za Oročenu štednju u dinarima: Klasičan oročeni depozit u valuti RSD; iznos 1.000.000,00 RSD ; NKS fiksna, na godišnjem nivou: 4,80%; EKS 4.87%. Kamata se obračunava primenom proporcionalnog metoda; *Period oročenja: 12 meseci; Ukupan znos koji će korisnik primiti nakon perioda oročenja 1.048.666,67 RSD, ukupan iznos neto kamate: 48.666,67 RSD. Nema kriterijuma za indeksiranje depozita. Obračun rađen na dan 07.11.2022. godine. Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Minimalni iznos za oročenje je 2.000,00 RSD. Preduslov za oročenu štednju je otvoren Paket račun Štednje koji je besplatan.

Reprezentativni primer za Oročenu štednju u evrima:

Ponuda važi za nove depozite od 09.11.2022. godine. Reprezentativni primer za Oročenu štednju u evrima: Klasičan oročeni depozit u valuti EUR; iznos 20.000,00 EUR; NKS fiksna, na godišnjem nivou: 3,50%; EKS

2.93%. Kamata se obračunava primenom proporcionalnog metoda; *Period oročenja: 36 meseci; Ukupan znos koji će korisnik primiti nakon perioda oročenja 21.811,44 EUR, ukupan iznos neto kamate: 1.811,44 EUR. Nema kriterijuma za indeksiranje depozita. Svi troškovi koji padaju na teret korisnika:poreska obaveza 15%, iznosi 319.67 EUR, Obracun radjen na dan 07.11.2022.

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Minimalni iznos za oročenje je 50 EUR. Preduslov za oročenu štednju je otvoren Paket račun Štednje koji je besplatan.

Komentari (0)

Biznis