Aktuelno iz kulture

Prvi trejler "Karte za raj": Džulija Roberts i Džordž Kluni kao bivši partneri na egzotičnom ostrvu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

30/06/2022

-

12:25

Prvi trejler "Karte za raj": Džulija Roberts i Džordž Kluni kao bivši partneri na egzotičnom ostrvu
Prvi trejler "Karte za raj": Džulija Roberts i Džordž Kluni kao bivši partneri na egzotičnom ostrvu - Copyright Printscreen YouTube/Universal Pictures

veličina teksta

Aa Aa

Nerazdvojni prijatelji i oskarovci Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo su zajedno u filmu pod nazivom "Karta za raj" (Ticket To Paradise).

Ovog puta, igraju bivše partnere u zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili.

Sada je objavljen i prvi trejler filma, čiju režiju potpisuje Ol Parker, poznat po ostvarenju "Mamma Mia! Here We Go Again".

Džulija i Džordž igrali su ljubavnike u dva filmska nastavka "Igraj svoju igru", pa nema bojazni da li će hemija proraditi i u ovom ostvarenju, koje će se u bioskopima naći 29. septembra.

Kritičari su ranije pisali o tome da bi ovaj film mogao da označi povratak popularnosti romantičnih komedija, žanra koji je već godinama zanemaren u Holivudu.

U prilog mu idu i još dva ovogodišnja naslova: "Izgubljeni grad", u kom glavne uloge tumače Sandra Bulok i Čening Tejtum, kao i veliki povratak Meg Rajan, simbola romantičnih komedija devedesetih, koja režira i glumi u novom filmu "What Happens Later".

Ona i Dejvid Duhovni igraće bivše ljubavnike koji se ponovo sreću posle decenija pauze, na aerodromu paralisanom zbog snežne oluje. Biće to, kako je preneo Variety, "napredna i nostalgična verzija" rom-koma.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura