Poznati

Deset holivudskih parova kojima zajednički rad nije ugrozio brak

Komentari

Autor: People

20/08/2021

-

17:22

Deset holivudskih parova kojima zajednički rad nije ugrozio brak
Deset holivudskih parova kojima zajednički rad nije ugrozio brak - Copyright AP/Jordan Strauss, AP/Chris Pizzello, AP/Danny Moloshok, AP/Joel Ryan

veličina teksta

Aa Aa

U Holivudu nije retko čuti da su se budući supružnici upoznali upravo radeći zajedno na snimanju nekog filma ili serije, a da je taj početni profesionalni odnos kasnije prerastao u nešto intenzivnije druženje, iz kog su se potom razvile snažne emocije...

Mnogi od holivudskih parova nastavili su da se zajedno pojavljuju u kadru, nekima od njih to više nikada neće pasti na pamet, a ima i onih koji će tek po prvi put stati rame uz rame sa svojim bračnim partnerom pod svetla reflektora.

Od Sare Džesike Parker i Mejkua Broderika do Mile Kunis i Aštona Kučera, glumci su često govorili o tome da li uživaju da su im bračni partneri ujedno i kolege na poslu, a o tom specifičnom glumačkom iskustvu nedavno je pisao People.

Džared i Dženeviv Padaleki

"Mogućnost da se hvalite njome pred glumcima i ekipom bio je sjajan", izjavio je glumac za People o radu sa suprugom na snimanju serije "Walker" (Voker).

AP/Chris Pizzello

 

Zajednički rad bio je zapravo način na koji su se oni i upoznali 2008. pošto je sadašnja Džaredova supruga imala manju rolu u seriji "Lovci na natprirodno", u kojoj je on bio zvezda. Imaju troje dece, a venčali su se 2010.
 
"Ona je žrtvovala mnogo toga, dok sam snimao u Vankuveru `Lovce na natprirodno`. Bila je mnogo kod kuće, menjala je pelene i pravila ručkove. Stoga, njen povratak ljudima s kojima deli slična interesovanja i strast, bio je zadivljujući za gledati. Dobro je što se vraća u formu i ponovo radi na svojim `glumačkim mišićima`", poručio je Padelecki.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Parker i Broderik su u braku 22 godine, ali njihova romansa se odigravala isključivo van ekrana. Šta očekivati pošto konačno stanu jedan kraj drugog pod svetlima reflektora, uskoro bi mogli da saznaju oni koji se budu našli u publici na Brodveju.

 
Ovaj talentovani bračni par se, naime, priprema da na brodvejskoj sceni izvede kultni komad "Apartman Plaza" (Plaza Suite) jednog od najpoznatijih američkih komediografa i scenarista Nila Sajmona. Premijera je odlagana zbog pandemije, ali se uskoro očekuje i imaće svega nekoliko izvođenja.

AP/Brent N. Clarke

 

"U pitanju je klasična američka komedija. Legendarni dramski pisac. Glumac kog volim dok je na sceni, ali i dok je van nje. Dvoje glumaca, šest uloga. Komedija Nila Sajmona je o ljubavi, braku, deci i svom apsurdu i slamanju srca koji se mogu dogoditi u sobi 719. `Plaza Suite` se vraća na Brodvej. U glavnoj ulozi Metju Broderik i njegova supruga", napisala je Džesika.

 
Priliku da igra sa suprugom, zvezda serije "Seks i grad" opisala je i rečima: "Osećam kao da sam na ovo čekala ceo život".

Penelope Kruz i Havijer Bardem

"Volim da radim sa njim, ali nije to nešto što želimo da radimo svake godine ili svakih par godina", izjavila je Penelope 2017. povodom premijere filma " Voleti Eskobara".
 
Penelope i Havijer su u braku od 2010, kada je i počelo da se priča o njihovoj romansi. Bilo je to u vreme snimanja filma "Ljubav u Barseloni", kada su se ponovo našli zajedno na setu. Upoznali su se još 1992. na snimanju filma "Šunka, šunka" i do sada su zajedno snimili devet ostvarenja.

AP/Joel Ryan

 

O radu sa suprugom, Bardem je istakao da je istovremeno lako i izazovno.

 
"Postoji taj dodatan izazov da prevaziđete lični i zaronite u izmišljeni svet. Pomalo ume biti i strašno jer se od vas zahteva da načinite onaj dodatni korak, koji vas, s druge strane, primorava da sazrevate kao glumac. Radite i sa jednim drugačijim setom mehanizama, koje možda ne biste primenjivali u radu sa drugim glumcima, ne biste radili s njima na taj način", kazao je Bardem.

Mila Kunis i Ašton Kučer

AP/Danny Moloshok

 

Zvezde hit serije "Vesele sedamdesete" u braku su od 2015. Iako su proveli mnogo vremena zajedno na setu, tek godinama kasnije (baš poput Penelope i Havijera) su otkrili da postoji posebna hemija između njih. Mila je pre nekoliko godina objasnila zašto više ne želi da deli kadar sa Eštonom.
 
"To se verovatno neće ponovo dogoditi. Ne mogu da ga gledam a da ne kažem: `Šta to radiš?!` Ne, bilo bi čudno... U sceni s njim, bila bih u fazonu da vidim da glumi i verovatno bih mislila kako mogu da ga pratim. A on bi mi verovatno prigovarao zbog grimasa koje pravim", kazala je Kunis.

Džon Krasinski i Emili Blant

Krasinski je glumio sa suprugom u filmu "Tiho mesto" i podjednako uspešnom nastavku, na kojima je i kao reditelj radio skoro osam godina.
 
Prema njegovim rečima, to iskustvo doprinelo je tome da njihova veza ojača.
 
"Nikada nisam voleo svoju suprugu više nego što sam to osećao pošto smo snimili ovaj film. Za mene je to bila stvar poverenja. Verujemo jedno drugome u svakodnevnom životu, ali kada jedno drugom verujete na ovaj način, to je nešto potpuno drugačije", kazao je Krasinski za People.

AP/Jordan Strauss

 

Od samog početka rada na "Tihom mestu", kako je dodao, bili su iskreni jedno prema dugom i onda je samo sve bivalo bolje kada se krenulo sa snimanjem. Da su stvari krenule naopako, u šali je dodao, mediji bi mogli odmah da najave njihov razvod.

Dejv Franko i Alison Bri

Franko i Bri su u prošlosti radili na brojnim projektima, a kao supružnici iz stvarnog života dočarali su par na velikom platnu u filmu "Katastrofalni umetnik" (The Disaster Artist).
 
"Zabavno i jednostavno je raditi sa porodicom i sa prijateljima, jer se osećate ugodno, a to je izuzetno važno za glumca. To čini da budem otvoreniji da rizikujem i isprobavam stvari, što ne bih radio da sam na setu gde se osećam nesigurno. To me zaista otvara i doprinosi tome da dam najbolje od sebe", reči su Franka.

AP/Chris Pizzello

 

Da je lepo raditi sa "svojom osobom" saglasna je i glumica Bri, za koju je posebno sjajan osećaj snimati intimne scene sa nekim s kim se oseća najugodnije.

Kris Hemsvort i Elsa Pataki

Glumci koji su se venčali 2010, igrali su jedan naspram drugog u ratnoj drami "12 hrabrih" (12 Strong) iz 2018.

AP/Jordan Strauss

 

"Bilo je fantastično. Osećaj je bio pomalo i kao da ste na odmoru, jer su deca ostala u Los Anđelesu, a Elza i ja smo otišli u Albukerki na nedelju dana, da radimo i da se družimo. I nismo morali mnogo da vežbamo kako bismo igrali muža i ženu", izjavio je Hemsvort za Entertainment Weekly, na pitanje o iskustvu sa snimanja sa suprugom u Novom Meksiku.

Džinifer Gudvin i Džoš Dalas

Zvezda serije "Jednom davno" (The Once Upon A Time), kazao je za HelloGiggles da je zaljubljivanje u sadašnju suprugu tokom snimanja prve sezone bilo "čarobno".

AP/Chris Pizzello

 

"Bilo je čarobno i na ekranu i van njega. Mislim da je posebno prva sezona imala takav kvalitet i bilo je zaista uzbudljivo igrati taj par, Snežanu i Šarmantnog Princa, koji predstavlja čistu, onu pravu ljubav od početka. Kada se samo setim snimanja pilot epizode i scene u kojoj Šarmantni jaše na konju i misli da je ona mrtva, dok Snežana spava u kovčegu, okružena patuljcima, dolazi da je poljubi i ona se budi... Sećam se da je počeo da pada sneg i sve je delovalo tako simbolično i magično", naveo je Dalas.

Keri Rasel i Metju Ris

Par je zajedno igrao u šest sezona serije "Amerikanci" (The Americans).
 
"Kada sam prvi put stao iza kamere, režirajući svoju prvu epizodu u životu, Keri je bila trudna i bio sam vrlo oprezan u svom pristupu, mislim u čistio fizičkom smislu", naveo je Ris.

AP/Chris Pizzello

 

Nakon što provedete godine u radu sa nekim, navela je jednom prilikom Keri, stvara se posebna veza i dešava se telepatija, pa znate šta drugi misli i pre nego što pomisli ili izgovori to.
 
"Toliko je zabavno sarađivati s njim kao glumcem i kao rediteljem. Moram reći, on i kada nije režirao, bio je taj koji je rešavao probleme, smišljao ideje i iznalazio rešenja. Zato mislim da je odlična ideja što se prihvatio režije, jer je to tako prirodno za njega", dodala je Rasel.

Daks Šepard i Kristen Bel

Šepard i Bel sarađivali su dok su pozajmljivali glasove likovima u dečjoj seriji "Terrific Trucks".
 
Prema rečima glumca, za njih je rad na istom projektu jedan od omiljenih načina da provode vreme zajedno.
 
"Uglavnom sam ljubomoran na suprugu i njenu izvanrednu karijeru pozajmljivačice glasova. Trudim se da uhvatim korak s njom, i to je jedna od nekoliko stvari na koje me je navukla. Dobro, ima nekoliko stvari, ali ovo je svakako jedna od njih", našalio se Šepard, govoreći za People.

AP/Jordan Strauss

 

Što se tiče Belove, pomenuti projekat je definitivno bio spoj rada i igre.
 
"Volim da radim sa svojim mužem i to činim kad god mogu. Ali retko radim na terenu gde imam prednost u odnosu na njega, jer je on zaista dobar pisac, reditelj i glumac, a ja sam samo pristojna, prolazna glumica. Bilo je sjajno gledati ga dok okleva, gledajući me pogledom kojim pita: `Da li sam to dobro uradio?` Bilo je zapravo lepo videti da mu se samopouzdanje ipak malo koleba, tek toliko da me podseti da je čovek i da nije savršen i dobar u svemu!", kazala je glumica koja je pozajmila glas Ani u "Zaleđenom kraljevstvu".

Komentari (0)

Magazin