Poznati

Tom Kruz bi sad da sleti u dvorište prijatelja, čuvenog komičara Džejmsa Kordena?

Komentari

Autor: CNN

26/08/2021

-

16:06

Tom Kruz bi sad da sleti u dvorište prijatelja, čuvenog komičara Džejmsa Kordena?
Džejms Korden i Tom Kruz - Copyright AP/Jordan Strauss, profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanski glumac, čuveni komičar Džejms Korden podelio je sa gledaocima svog šou programa "The Late Night Show" da se ovih dana dopisivao sa zvezdom "Nemoguće misije" pošto su shvatili da se trenutno obojica nalaze u Velikoj Britaniji, piše CNN.

Korden je kazao da je prepiska stvarna i da je Tom Kruz njegov veliki prijatelj, a da mu je poslao poruku pošto je shvatio da se nalazi u Britaniji gde snima novi nastavak čuvene filmske franšize.

"Šta, pa ti si isto ovde? Moramo da pronađemo vreme da odemo na neku večeru. Mogao bih da sletim helikopterom kod tebe", odgovorio je Kruz na poruku Kordenu.

Komičar je u narednoj poruci naveo da se nalazi u londonskom Sent Džons Vudu, ali da bi zaista voleo ga vidi.

"Ostvarićemo! Mogu li da sletim helikopterom u tvoje dvorište?", pročitao je komičar poruku od Kruza, koji kao da nije odustajao od namere da se ponovo provoza helikopterom.

Na ovu poruku, Korden je odgovorio u šali da će svakako proveriti i izmeriti ulicu, ali da je skoro apsolutno siguran da se do Sent Džons Vuda ne može helikopterom.

"Bio bi iznenađen kad bi znao gde sve mogu da sletim", poručio je Kruz i izmamio osmehe publike.

Stvarna li ne ova prepiska odigrala se tek nekoliko dana pošto je osvanula u medijima vest da je zvezda "Nemoguće misije" zamolila da sleti helikopterom u dvorište jedne porodice u Vorikširu, jer je lokalni aerodrom u Koventriju privremeno zatvoren.

Tom Kruz je, navodno kasnio na snimanje, a prema pisanju BBC, Alison Veb i njenu porodicu obavestili su telefonom i samo pitali za dozvolu da jedna poznata osoba sleti na njihovo imanje.

Porodica Veb nije ni sanjala da će u dvorištu ugledati Kruza, za koga su potom kazali da je prijatan i da je bez žurbe razgovarao sa najmlađim članovima porodice.

Komentari (0)

Magazin