Poznati

HBO objavio kratki tizer za nastavak serije "Seks i grad": Keri, Miranda i Šarlot na malim ekranima krajem godine

Komentari

Autor: People

22/09/2021

-

21:21

HBO objavio kratki tizer za nastavak serije "Seks i grad": Keri, Miranda i Šarlot na malim ekranima krajem godine
Seks i grad - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Nakon dodele nagrade "Emi" za najbolja televizijska ostvarenja, a samo dan pre nego što je stigla vest da je preminuo glumac Vili Garson, HBO je podelio sa fanovima na društvenoj mreži kratki tizer za predstojeći nastavak hit serije "Seks i grad".

U samo nekoliko sekundi, koliko traje ovaj isečak, vide se Sara Džesika Parker (Keri), Sintija Nikson (Miranda) i Kristin Dejvis (Šarlot), kako pozdravljaju nepoznatu osobu.

Iako ovaj kratki tizer nije otkrio govoto ništa, osim da tri junakinje i ovog puta izgledaju kao modne ikone, ranije su na društvenim mrežama glumice podelile sa fanovima nešto više informacija. 

Već je odavno poznato da glumica Kim Katral neće ponoviti ulogu Samante Džouns u nastavku nazvanom "And Just Like That..." (u slobodnom prevodu "I tek tako..."), a da će nove epizode prikazati Keri Bredšo, Mirande Hobs i Šarlot Jork, koje su sada u pedesetim godinama i koje i dalje žive u Njujorku.

profimedia

 

U novim epozodama će se pojaviti i čuveni Zverka (Kris Not), što je potvrdila i objava Parker na društvenoj mreži, u kojoj se vidi scena u kojoj se Keri i gospodin Zverka grle dok igraju u kuhinji, a u deliću sekunde vidi se i njihov poljubac, piše People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Iako još uvek nema zvanično potvđenog datuma, očekuje se da će se serija pojaviti na malim ekranima krajem godine.

Serija će otvoriti vrata i za nove zvezde - Nikol Ari Parker, Saru Ramirez, Saritu Čodhari i Karen Pitman, a pojaviće se ponovo i dobro znani likovi - Mario Kantone (Entoni Marentino), Dejvid Ejgenberg (Stiv Brejdi), Vili Garson (Stenford Bleč) i Evan Hendler (Heri Goldenblat).

Izvršni producent serije Majkl Patrik King je povodom smrti Vila Garsona potvrdio da je ovaj glumac reprizirao svoju ulogu i u nastavku, a da se serija "And Just Like That" trenutno nalazi u produkciji.

"Seks i grad", nastala na osnovu istoimene knjige Kendas Bušnel, emitovana je od 1998. do 2004. godine, a poslednju epizodu na HBO gledalo je 10,6 miliona ljudi. Snimljena su i dva filma 2008. i 2010. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin