Poznati

Dru Barimor: Kada su moja deca u pitanju, ponašam se zaštitnički kao doberman

Komentari

Autor: Armchair Expert

28/09/2021

-

22:56

Dru Barimor: Kada su moja deca u pitanju, ponašam se zaštitnički kao doberman
Dru Barimor - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Američka glumica Dru Barimor (46) još kao dete je postala deo filmske industrije, a sada se trudi da svoje ćerke, Oliviju i Frenki, drži što dalje od očiju javnosti.

"Želim da budu deca i zato ne objavljujem njihove fotografije na društvene mreže. Ponašam se zaštitnički poput dobermana kada su ona u pitanju", kazala je glumica gostujući u podkastu Armchair Expert.

Barimor je navela da njene ćerke vole društvene mreže, posebno TikTok, ali dodaje da one isto tako jako dobro znaju da se neće pojaviti ni u drugoj sezoni njenog šou programa The Drew Barrymore.

"Zaista promene raspoloženje kad shvate da se ipak neće naći ispred kamera, ali istovremenu jako dobro znaju zbog čega je to tako i da želim za njih samo to da sada budu deca", dodala je glumica.

Spilbergovo prvo dete

Barimor je imala šest godina kada je stala pred kamere u naučnofantastičnom filmu "E.T." Stivena Spilberga, a u pomenutom razgovoru je istakla to da je čuveni reditelj prema njoj oduvek bio vrlo očinski nastrojen i da je Spilberg svakako osoba koja joj je promenila život.

"Zove me (Spielberg) svojim prvim detetom. Bio je zgrožen kad sam nosila crveni karmin ili kada sam radila za Plejboj. Govorio je da sam premlada, nije voleo da se ponašam i izgledam starije nego što jesam. Zaista je bio jedina prava očinska figura u mom životu, zaštitnik, što roditeljstvo i treba da bude. To sam shvatila tek kada sam odrasla", istakla je Barimor.

Kako je navela, tek kad je postala majka shvatila je prioritete u životu, pa tako sad ima i manju potrebu da se pojavljuje na ekranima jer želi da što više vremena provodi sa decom.

"Kada sam postala majka, nisam više želela da budem neko drugi, nisam imala potrebu da proučavam tuđe živote i radim ono što sam do tada radila ceo svoj život. Htela sam jedino da budem majka", dodale je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin