Poznati

50 cent o prijateljstvu s Eminemom: Da nekog pregazi autobusom, rekao bih da on to nije uradio

Komentari

Autor: Yahoo Entertainment

30/09/2021

-

07:17

50 cent o prijateljstvu s Eminemom: Da nekog pregazi autobusom, rekao bih da on to nije uradio
Eminem i 50 Cent - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Reper, glumac i producent Kurtis Džekson, poznatiji kao 50 Cent, ovih dana promoviše svoj novi projekat, seriju "BMF" (Black Mafia Family), koja je inspirisana istinitom pričom o dvojici braće Demetrijusu i Teriju Flenoriju koji su krajem osamdesetih godina prošlog veka harali ulicama Detroita i trgujući drogom uspeli da stvore moćnu imperiju.

Opisuje je kao "priču o ljubavi, prijateljstvu i kapitalizmu u poduhvatu ostvarivanja američkog sna", a 50 Cent se pojavljuje u ulozi kreatora serije i izvršnog producenta.

"Budući da su u priči uključena braća, to mi je omogućilo da se usredsredim na porodičnu dramu, a upoznajući se sa detaljima ove priče, siguran sam da gledaoci mogu i saosećati, uvideti njihove ljudske strane ličnosti, zašto su i kako donosili određene odluke, pa i kako su zavšrili na tom putu na kom su završili", kazao je Džekson za Yahoo Entertainment.

Iako se ne želi da se poredi sa braćom iz Detroita, 50 Cent je i sam počeo kao diler drogre i uspeo da stvori sopstvenu imperiju (od modne marke do producentske kuće). Prema njegovim rečima, sa "BMF" se lako mogu identifikovati svi oni koji su na bilo koji način imali dodira sa takvim načinom života. 

Serija je snimana u Detroitu i Atlanti, a prikazuje se na TV mreži Starz, koja je u ovu priču opisala kao "priču o ljubavi, prijateljstvu i kapitalizmu u poduhvatu ostvarivanja američkog sna".

50 Cent igra Rika Verša Mlađeg, koji je bio u detroitskoj bandi i istovremeno doušnik FBI, a pojavljuje se i u ulozi izvršnog producenta, čak je jednu epizodu i režirao. Upravo u toj epizodi se pojavljuje njegov dugogodišnji prijatelj i muzički saradnik Eminem, kog publika nije imala priliku često da gleda kao glumca, iako je mnoge zadivio ulogom u filmu "8 milja".

"Ovaj se momak pojavljuje u svakoj fazi moje karijere i života, a pojavljuje se u trenucima kada mi je jednostavno potrebno da se pojavi. On je jednostavno moj čovek. Ne zanima me šta je uradio i da je nekoga udario autobusom, rekao bih:'Ne, nije to on uradio'", istakao je 50 Cent.

Lik Demetrijusa, poznatog kao "Big Mič", oživeo je njegov sin iz stvarnog života (Demetrijus Mlađi), a kao gostujući glumci pojavljuju se i Snup Dog, La La Entoni i Seraja. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin