Poznati

Zek Snajder otkrio koji glumac je umalo postao Betmen

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

29/05/2021

-

08:59

Zek Snajder otkrio koji glumac je umalo postao Betmen
Zek Snajder otkrio koji glumac je umalo postao Betmen - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Reditelj Zek Snajder je otkrio koji glumac bi bio njegov sledeći izbor za Betmena u "Ligi pravednih" (Justice League), u slučaju da je tu ulogu odbio Ben Aflek.

U razgovoru za podkast sa Džošom Horovicem na MTV, reditelj je otkrio da je razmatrao da pozove belgijskog glumca Matjasa Shunartsa, koji je već igrao u mnogim holivudskim ostvarenjima.

"Dugo sam s njim razgovarao o tome", rekao je Snajder. "Nije nikad ušao u kostim Betmena, ali sam s njim više puta isprobavao neke stvari, jer je Ben (Aflek) bio na ivici. Ne krivim ga. Svako bi bio na ivici a ga neko pita: 'Hoćeš da glumiš Betmena'?", smatra reditelj.

EPA/CLAUDIO ONORATI

 

Aflek je na posletku ipak prihvatio ulogu u kojoj se prvi put našao 2016. godine, kada je igrao u "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika". Godinu dana kasnije, kao i ove godine imao je priliku da je reprizira u franšizi "Liga pravednika".

Glumac Matjas Shunarts igrao je 2015. uz Keri Maligen u filmu "Daleko od razuzdane gomile" i kao i pored fantastičnog pored fantastičnog Edija Redmejna u ostvarenju "Dankinja". Prošle godine imali smo priliku da ga vidimo u "Staroj gardi", hit filmu sa Šarliz Teron.

Inače, u bioskopima bi uskoro trebalo da se pojavi film "Betmen" reditelja Meta Rivsa o "Mračnom vitezu" u kom je glavna uloga poverena Robertu Patisonu. 

Komentari (0)

Magazin