Poznati

Vil Smit se odrekao zarade i 40 miliona podelio sa kolegama iz filma "Kralj Ričard"

Komentari

Autor: Hollywood reporter

07/11/2021

-

11:44

Vil Smit se odrekao zarade i 40 miliona podelio sa kolegama iz filma "Kralj Ričard"
Vil Smit se odrekao zarade i 40 miliona podelio sa kolegama iz filma "Kralj Ričard" - Copyright AP/Richard Shotwell, Evan Agostini, Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Vil Smit, producent i glavni glumac u filmu "King Richard" (Kralj Ričard), koji će premijerno biti prikazan 19. novembra, odlučio je da svoju zaradu podeli sa kolegama, piše Hollywood Reporter.

Prema izvorima ovog portala, Smitu je sledovalo 40 miliona dolara za učešće u biografskom filmu o usponu teniserki Venus i Serene Vilijams, ali iz perspektive njihovog trenera i oca Ričarda (igra ga Vil Smit). 

Glumac se, međutim, odrekao zarade i lično ispisao čekove na ime glumačke ekipe u kojoj su, između ostalih, Sanija Sidnej i Demi Singlton (koje igraju Venus i Serenu), kao i Toni Goldvin i Džon Berntal. 

Smitov gest je i lep bonus koji je pripao njegovim kolegama, uz ono što su već dobili od studija kao kompenzaciju zbog toga što je pandemija ograničila bioskopsko prikazivanje i film će, pre svega, biti dostupan na striming platformi HBO Max.

Na nedavnom događaju "Žene u Holivudu", koji tradicionalno organizuje časopis Elle, junakinje filma "King Ričard" su imale samo reči hvale za Smita, opisujući ga kao pravog vođu i čoveka koji unosi radost gde god da se pojavi.

"Pobrinuo se za to da se svi osećamo prijatno i bezbedno, ali i da se svi odlično zabavljamo. Nije postojao trenutak dosade", kazala je Sidnej.

Njihova koleginica, Lejla Kraford, nedavno je, takođe, govorila o velikodušnosti Smita navodeći samo jedan primer kada je ta holivudska zvezda na snimanju podelila glumcima nove telefone. 

"Kada smo otvorili kutije, počeli smo da plačemo od sreće. Nisam mogla da se zaustavim. To je bio najbolji poklon ikada. Vil je blagoslov i toliko toga sam naučila radeći s njim", navela je Kraford.

Vil Smit, kao ni njegovi predstavnici za medije nisu želeli da komentarišu njegov poslednji gest i podelu zarade sa kolegama.

Nedavno je objavljen novi trejler za film, koji je na društvenoj mreži najavila i Serena Vilijams rečima: "Tako sam uzbuđena što ćete gledati novi trejler za 'King Richard' sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi i pesmom 'Be Alive' od Bijonse."

 

 

Vil Smit je najavio serijal pod nazivom "Best Shape of My Life" i prva dva, od šest snimljenih delova ove neuobičajene ispovesti, premijerno će biti prikazana 8. novembra na zvaničnom Jutjub kanalu popularnog glumca.

Dan kasnije pred čitaocima bi trebalo da se pojavi i autobiografija pod nazivom "Vil", u kojoj Smit otkriva traumatične porodične tajne, uključujući incident iz detinjstva koji mu je, kako kaže, zauvek promenio život. Glavni akter nasilja kojima je svedočio kao dete, naveo je Smit, bio je njegov pokojni otac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin