Poznati

Princeza Šarlen ponovo napustila Monako: Oporavlja se od "teške iscrpljenosti" na tajnoj lokaciji

Komentari

Autor: People

21/11/2021

-

22:04

Princeza Šarlen ponovo napustila Monako: Oporavlja se od "teške iscrpljenosti" na tajnoj lokaciji
Tanjug/AP/Daniel Cole - Copyright Tanjug/AP/Daniel Cole

veličina teksta

Aa Aa

Princeza Šarlen ponovo je napustila Monako, samo nekoliko dana nakon što se vratila kući posle višemesečnog boravka u Južnoafričkoj Republici, potvrdio je njen suprug princ Albert za magazin People.

Njegova supruga nije mogla da prisustvuje proslavi na Dan državnosti u Monaku, ali je na svojoj Instagram stranici objavila video sa zastavom i himnom kneževine.

 

 

Princu Albertu od Monaka podršku je pružala porodica, šestogodišnji blizanci, Žak i Gabrijela, kao i starija sestra, Karolina od Hanovera.

profimedia

 

 

Šarlenina deca su, u znak podrške majci, nosila crteže sa natpisima: "Mama, volimo te, nedostaješ nam".

Princ Albert ispričao je za People da princeza danima nije dobro spavala ni jela, da je još izuzetno iscrpljena i fizički i emocionalno, da je izgubila na težini i da bi zbog toga mogla da bude podložnija infekciji od kovida. Zato se nalazi u jednoj zdravstvenoj ustanovi, a tačna lokacija nije obelodanjena, radi zaštite njenog zdravlja i privatnosti. Ipak, rečeno je da je ta zdravstvena ustanova van Monaka, "ali ne daleko".

Albert je ponovo demantovao glasine da je reč o bilo kakvoj bračnoj krizi, kao i da Šarlenino loše zdravstveno stanje nema veze ni sa kovidom ni sa estetskom hirurgijom.

AP/Valery Hache

 

 

"Očigledno je bilo posledica različitih operacija i procedura kojima se podvrgla u poslednjih nekoliko meseci. To je sigurno jedan od faktora, ali u ovom trenutku ne bih dalje komentarisao", rekao je on, dodavši da "nije reč o kovidu, niti karcinomu, kao i problemima u privatnim odnosima".

Takođe, malo je dodatno zaintrigirao javnost, rekavši da je princeza smeštena u tu ustanovu svojevoljno, da je prethodno sa njenom braćom razgovarao kako na najbolji način da joj pomognu i da je važno što je ona shvatila da joj je pomoć potrebna. 

"Ona je već donela tu odluku i samo smo želeli da je pred nama potvrdi", rekao je on.

Princ je ranije potvrdio da je njegova supruga imala nekoliko operacija tokom svog dugog boravka u otadžbini, Južnoafričkoj Republici, gde je dobila komplikovanu upalu uha i nosa posle stomatološke intervencije. 

Državnom prazniku prisustvovao je Šarlenin brat, Geret Vitstok, a orkestar nacionalne garde nosio je boje zastave Južne Afrike na svojim instrumentima.

Proslava je završena tradicionalnim balom u Grimaldi forumu, a nastupao je čuveni tenor Plasido Domingo, koji je ovom prilikom predstavio sopstveno delo "Španska noć".

Komentari (0)

Magazin