Poznati

Princeza Šarlen od Monaka se posle deset meseci konačno vratila kući

Komentari

Autor: Bild

08/11/2021

-

12:25

Princeza Šarlen od Monaka se posle deset meseci konačno vratila kući
Princeza Šarlen i princ Albert od Monaka sa decom - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Princeza Šarlen od Monaka koja je zbog zdravstvenih problema mesecima bila u Južnoafričkoj Republici, razdvojena od porodice, konačno se vratila mužu, princu Albertu Drugom i njihovim blizancima Gabrijeli i Žaku. 

Nemački Bild piše da je Šarlen u nedelju krenula na putovanje iz Durbana, a da ju je ispratio njen prijatelj kralj naroda Zulu Misuzulu kaCvelitini. 

Ona se ukrcala u privatni avion, kojim je letela do aerodroma u Nici, a u palatu u Monaku je prebačena kraljevskim helikopterom.

Princ Albert je poslednjih meseci više puta morao da demantuje pisanja pojedinih tabloida da nije u najboljim odnosima sa suprugom, a za Bild je prošlog ponedeljka potvrdio da je Šarlen dobila zeleno svetlo od lekara da se vrati kući.

Princeza je pre više od pet meseci otputovala u Južnoafričku Republiku gde je trebalo da se zadrži kratko zbog humanitarnih aktivnosti njene fondacije. Međutim, doživela je niz zdravstvenih problema koji su, usled pandemijskih ograničenja, prolongirali njen povratak iz nedelje u nedelju, a zatim i iz meseca u mesec. 

Ona se početkom maja podrvgla otorinolaringološkom zahvatu zbog problema sa sinusima i presađivanjem kosti kao pripremu za zubni implant. Operacija je izvedena pre njenog dolaska u Južnoafričku Republiku sredinom maja, ali je već u junu dobila jake bolove u ušima. 

Druga korektivna operacija izvedena je 23. juna u toj zemlji, zbog čega je princeza propustila proslavu 10. godišnjice braka u Monaku. 

Ona je tada za francuski Channel24 rekla da joj "nedostaju muž, dečica i psići", ali da zbog operacije, ne sme da leti na visinama većim od šest hiljada metara. 

Poslednju operaciju Šarlen je imala u oktobru.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin