Poznati

Bredli Kuper izgleda neprepoznatljivo u ulozi kompozitora Leonarda Bernstajna

Komentari

Autor: Variety

01/06/2022

-

10:33

Bredli Kuper izgleda neprepoznatljivo u ulozi kompozitora Leonarda Bernstajna
Bredli Kuper - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Bredli Kuper izgleda neprepoznatljivo u novoj ulozi u Netfliksovoj biografskoj drami "Maestro", koju i režira.

Fotografije sa snimanja koje je objavio striming servis, prikazuju Kupera u ulozi čuvenog brodvijeskog kompozitora Leonarda Bernstajna zajedno sa koleginicom Keri Maligan koja glumi njegovu ženu Feliciju Montealegre.

Snimanje filma "Maestro" počelo je u maju, a ljubitelji ostvarenja ovog glumca mogu da ga očekuju u bioskopima tek sledeće godine.

 

 

Stiven Spilberg je ranije trebalo da režira ovaj film i čak je angažovao Kupera da igra u njemu, ali je tada glumac imao drugačije planove.

"Rekao sam Spiblergu: 'Oduvek sam osećao da mogu da igram dirigenta, ali moram da istražim materijal i vidim da li mogu da napišem film i da ga režiram. Da li bi me pustio da to uradim?'", ispričao je glumac ranije za Variety.

"Stiven (Spilberg) ima mnogo interesovanja. On će odabrati jednu stvar, a sve ostale će biti na čekanju. Mislim da je znao da duže vreme neće moći da radi na tom filmu i bio je dovoljno ljubazan da ga ponudi meni. To je ono što radim u protekle četiri i po godine", dodao je Kuper.

Prvi film koji je Kuper režirao - "Zvezda je rođena" - u kom je i glumio zajedno sa Lejdi Gagom, zaradio je više od 436 miliona dolara na blagajnama širom sveta i dobio osam nominacija za Oskara, uključujući onu za najbolji film.

Preporuka za vas

Bredlija Kupera mračna vremena neraskidivo povezala sa rediteljem "Aleje košmara"

Komentari (0)

Magazin