Poznati

Amber Herd o suđenju sa Džonijem Depom: Ne možete reći da je bilo pošteno

Komentari

Autor: NBC News

13/06/2022

-

16:48

Amber Herd o suđenju sa Džonijem Depom: Ne možete reći da je bilo pošteno
Tanjug/AP/Evelyn Hockstein - Copyright Tanjug/AP/Evelyn Hockstein

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Amber Herd, koja je nedavno na sudu izgubila slučaj protiv bivšeg muža Džonija Depa, dala je veliki intervju za američku mrežu NBC koji će uskoro biti emitovan.

U odlomku iz intervjua, emitovanom u emisiji Today, glumica kaže da "ne krivi" porotu što je presudila u Depovu korist.

"Ja to zapravo razumem. On je voljen lik i ljudi osećaju kao da ga znaju. On je fantastičan glumac", rekla je Herd o Depu.

Ona je takođe izjavila da pompa na društvenim mrežama oko njihovog suđenja "nije bila fer", jer je većina objava na TikToku i Tviteru bila na strani njenog bivšeg muža.

Tako je hešteg na TikToku "Pravda za Amber Herd" (#justiceforamberheard) dobio 27 miliona pregleda, a "Pravda za Džonija Depa" čak 20 milijardi.

"Nije me briga šta ko misli o meni ili kakav sud želte da donesete o onome što se desilo u privatnosti moje kuće, u mom braku, iza zatvorenih vrata. Ne pretpostavljam da prosečna osoba treba da zna te stvari i zato to ne uzimam lično. Ali čak i ako neko ko je siguran da zaslužujem ovu mržnju i ogorčenost, čak i ako mislite da lažem, ne možete me pogledati u oči i reći mi da mislite da je to na društvenim mrežama bilo fer", izjavila je glumica.

Podsećamo, porota suda u Virdžiniji presudila je u Depovu korist u slučaju tužbe za klevetu, koju je pokrenuo protiv Herd zato što je 2018. u jednoj kolumni objavljenoj u Vašington postu insinuirala da je prema njoj bio nasilan tokom braka.

Porota je odlučila da Herd mora Depu da plati 15 miliona dolara - 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade, ali je sudija kasnije smanjila kaznenu naknadu na 350.000 dolara.

Iako je Amber Herd bivšem mužu uzvratila kontratužbom po više tačaka, porota je odlučila u njenu korist samo po jednoj od njih. Herd je presudom dobila dva miliona dolara na ime odštete, ali nije određena kaznena naknada.

Kakvi će biti Depovi sledeći potezi, ostaje da se vidi, budući da glumica najavljuje žalbu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin