Poznati

Dženifer Lopez podelila sa obožavaocima detalje sa drugog venčanja sa Benom Aflekom: "Isceljene su neke stare rane"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

02/09/2022

-

13:36

Dženifer Lopez podelila sa obožavaocima detalje sa drugog venčanja sa Benom Aflekom: "Isceljene su neke stare rane"
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen muž Ben Aflek obnovili su bračne zavete na svadbenoj ceremoniji održanoj u Džordžiji 20. avgusta, a zvezda je sa pretplatnicima svog mejl biltena podelila i detalje. 

Kako prenosi Entertainment Weekly, Lopez je, između ostalog, otkrila da je Aflek u svoje zavete uključio i repliku iz filma koji je režirao.

"'Ovo je raj. Ovo ovde. Sada smo u njemu'. To je jedna od mojih omiljenih replika iz filma koju je Ben napisao u filmu 'Live By Night' koji je i režirao", otkrila je Lopez. 

"On je to izgovorio na našoj svadbi u svom govoru i ja sam pomislila... kakvo savršenstvo", dodala je ona.

Pevačica i glumica takođe je obelodanila da je u nedelji pre svadbe cela porodica dobila stomačni virus i oporavljala se sve do vikenda. Pored toga, kiša je neprestano padala, što je pretilo da im pokvari plnove za ceremoniju na otvorenom.

"Ali ja nisam imala ni jednu sumnju. Na kraju je to bilo prelep čin tokom zalaska sunca", dodala je Lopez.

Ona je inače svog supruga iznenadila tako što je na venčanje pozvala pevača Marka Kona koji im je uživo pevao pesmu "True Companion". 

"Neke stare rane isceljene su tog dana i težina prošlosti konačno je nestala sa naših ramena. Napravili smo pun krug i to uopšte ne na način na koji smo planirali, nego mnogo bolje", napisala je Lopez.

Podsećamo, Lopez i Aflek koji su zajedno igrali u filmu "Gigli", prvi put su počeli da se zabavljaju u julu 2002. i verili se u novembru iste godine. 

Međutim, venčanje zakazano za septembar 2003. otkazali su samo nekoliko dana pre planirane ceremonije.

Nakon njihovog raskida, Aflek se oženio koleginicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece, a Lopez se udala za Marka Entonija i rodila blizance.

Međutim, 2021. oni su ponovo ušli u ljubavni odnos.

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva i na različitim smo mestima u životu. Imamo i decu i moramo da budemo pažljivi i kad su te stvari u pitanju", rekla je Dženifer prošle godine.

Par se najpre venčao u julu u Las Vegasu, ali su sada odlučili da naprave i svadbu i još jednom se zavetuju na večnu vernost.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin