Poznati

Dženifer Lopez o venčanju sa Benom Aflekom: Ljubav je sjajna stvar i vredna je čekanja

Komentari

Autor: People

18/07/2022

-

12:17

Dženifer Lopez o venčanju sa Benom Aflekom:  Ljubav je sjajna stvar i vredna je čekanja
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Tanjug/AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se proteklog vikenda u Las Vegasu, a vest je potvrdila slavna mlada.

Ona je sa pretplatnicima na njen mejl servis objavila opširan tekst o tome kako je sa svojim izabranikom "stala na ludi kamen" dvadeset godina nakon što su raskinuli.

Par je ponovo uplovio u ljubavni odnos prošle godine, nakon što je Lopez raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, a Aflek sa Anom de Armas.

Poruku koju je Dženifer podelila sa svojim pratiocima prenosimo u celosti:

"Uspeli smo. Ljubav je prelepa, a pokazalo se i strpljiva. To je dvadeset godina strpljenja. 

Bilo je tačno onako kako smo želeli. Sinoć smo odleteli u Vegas, stajali u redu za dozvolu sa još četiri para, svi na istom putu u svetskoj prestonici venčanja. Iza nas su se dvojica muškarca držala za ruke, ispred nas mladi par koji je prešao tri sata vožnje od Viktorvila na drugi rođendan svoje ćerke. Svi mi želimo isto - da nas svet prepozna kao partnere i da svetu izjavimo svoju ljubav kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka. Jedva smo do ponoći stigli do male bele kapele za venčanja.

Ljubazno su ostali da rade nekoliko minuta duže i dozvolili nam da se slikamo u ružičastom kabrioletu Kadilak, koji je očigledno nekada koristio sam Kralj (ali da smo hteli da se pojavi i sam Elvis, to bi nas dodatno koštalo, a i već je bio u krevetu).

 

 

Dakle, uz najbolje svedoke koje možete zamisliti, haljinu iz starog filma i sako iz Benovog ormara, pročitali smo zavete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Pustili su nam čak (kratki) venčani marš dok smo išli kroz prolaz. Ali na kraju, to je bilo najbolje moguće venčanje koje smo mogli da zamislimo. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili (u očima države, Las Vegas, ružičasti kabriolet i nas dvoje). Kada je ljubav prava, jedina stvar koja je važna u braku su to dvoje i obećanje koje dajemo da ćemo voleti, brinuti, razumeti, biti strpljivi, puni ljubavi i dobri jedno prema drugom. Imali smo to. I još mnogo toga. Najbolja noć u našim životima. Hvala kapelici Little White Wedding što su mi dopustili da koristim sobu za odmor da se presvučem dok se Ben presvlačio u muškom toaletu.

Bili su u pravu kad su rekli 'sve što vam je potrebno je ljubav'. Tako smo zahvalni što toga imamo u izobilju, novu predivnu porodicu od petoro neverovatne dece i život kakav nikada nismo imali i još više razloga za radost. Ostani dovoljno dugo i možda ćeš pronaći najbolji trenutak svog života u avanturi u Las Vegasu u pola jedan ujutro kroz tunel ljubavi, sa svojom decom i onom osobom s kojom ćeš biti zauviek. Ljubav je sjajna stvar, možda i najbolja stvar i vredna je čekanja", napisala je Dženifer, potpisavši se kao "gospođa Dženifer Lin Aflek".

Na samoj ceremoniji Lopez je nosila belu dugu venčanicu koju je dizajnirao Zuhair Murad, a ostatak večeri provela u "haljini iz starog filma", piše People.

Na svom instagramu ona je objavila fotografiju na kojoj leži u krevetu i pokazuje svoju venčanu burmu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Lopez i Aflek koji su zajedno igrali u filmu "Gigli", prvi put su počeli da se zabavljaju u julu 2002. i verili se u novembru iste godine. 

Međutim, venčanje zakazano za septembar 2003. otkazali su samo nekoliko dana pre planirane ceremonije.

Nakon njihovog raskida, Aflek se oženio koleginicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece, a Lopez se udala za Marka Entonija i rodila blizance.

Međutim, 2021. oni su ponovo ušli u ljubavni odnos.

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva i na različitim smo mestima u životu. Imamo i decu i moramo da budemo pažljivi i kad su te stvari u pitanju", rekla je Dženifer prošle godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin