Poznati

Princ Hari govorio o "patnji žena koje se udaju u kraljevsku porodicu" - objavljen novi trejler Netfliksove serije

Komentari

Autor: Euronews Srbija, BBC

05/12/2022

-

21:00

Princ Hari govorio o "patnji žena koje se udaju u kraljevsku porodicu" - objavljen novi trejler Netfliksove serije
Tanjug/AP/Kirsty O'Connor - Copyright Tanjug/AP/Kirsty O'Connor

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks je objavio novi trejler za rijaliti seriju pod nazivom "Hari i Megan" o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, koja bi uskoro trebalo da se pojavi na toj striming platformi.

Novom trejleru, princ Hari govori o "curenju i podmetanju priča" kao i da su postojale "prljave igre" u kraljevskoj porodici. Opisuje i "bol i patnju žena koje se udaju u ovu instituciju", pozivajući se na slučaj svoje supruge Megan, kao i majke, princeze Dajane. Upravo o tome Hari kaže: "Bio sam prestravljen, nisam hteo da se istorija ponovi".

U najavi serije pokreće se i pitanje rase, a komentator izgovara: "Radi se o mržnji, radi se o rasi". Epizoda će biti objavljena u četvrtak.

Najnoviji trejler otkriva niz komentara koji upućuju na to da kraljevska porodica neće ponuditi paru "maslinove grančice", prenosi BBC aludirajući na neslaganje koje u porodici postoji prema Hariju i Megan. Umesto toga, u trejleru se navodi da je postojao "rat protiv Megan zbog tuđih planova".

Dok je u kadru fotografija kraljevske porodice na balkonu Bakingemske palate princ Hari izgovara: "Postoji hijerarhija porodice. Znate da curi, ali postoji podmetanje priča".

Tanjug AP/Aaron Chown/Pool Photo via AP

 

Prema dogovoru, par se odrekao titula i postao finansijski nezavisan, a Hari je zadržao titulu princa koju je dobio po rođenju.

Razdor u britanskoj kraljevskoj porodici postao je očigledan široj javnosti nakon "zapaljivog" intervjua koji su Megan i Hari dali američkoj voditeljki Opri Vinfri.

Oni su tada izneli niz šokantnih tvrdnji o navodnim pritiscima s kojima su se suočavali u kraljevskoj palati i između ostalog, čak naveli da je jedan od članova kraljevske porodice pitao "koliko bi tamna" mogla da bude boja kože njihovog sina Arčija.

Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je joj tokom perioda života u Britaniji bilo toliko teško da u pojedinim trenucima "nije želela da živi".

Markl je rekla je da joj niko nije pomogao kada je tražila, a princ Hari je otkrio da je njegov otac princ Čarls prestao mu se javlja na telefon kada je ovaj saopštio da se povlači sa dužnosti u kraljevskoj porodici.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin