Poznati

Suze, poljupci i osmesi: Netfliks predstavio prvi trejler dokumentarne serije o princu Hariju i Megan Markl

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/12/2022

-

14:52

Suze, poljupci i osmesi: Netfliks predstavio prvi trejler dokumentarne serije o princu Hariju i Megan Markl
Suze, poljupci i osmesi: Netfliks predstavio prvi trejler dokumentarne serije o princu Hariju i Megan Markl - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks je objavio prvi trejler za novu rijaliti seriju pod nazivom "Hari i Megan" o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, koja bi uskoro trebalo da se pojavi na toj striming platformi.

U kratkom trejleru gledaoci mogu da vide fotografije s početka veze princa Harija i njegove supruge Megan Markl, kao i kratki kadar u kom vojvotkinja briše suze.

Trejler ne nagoveštava šta je izazvalo takav izliv emocija, ali u jednom trenutku čuje se glas princa Harija koji kaže: "Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata. Morao sam da uradim sve što sam mogao kako bih zaštitio svoju porodicu". 

"Kad su ulozi ovako veliki, zar nije logično da čujete našu priču od nas?", kaže Megan u isečku.

"Šuška se" da je bračni par dobio više od 100 miliona dolara od Netfliksa za seriju, za koju se očekuje da će razotkriti mnoge pikantne detalje o odnosima unutar britanske kraljevske porodice. 

Trejler je objavljen baš u trenutku dok su princ Vilijam i princeza Kejt na proputovanju Amerikom, gde su se Saseksi preselili prošle godine, napustivši zvanična zaduženja u kraljevskoj porodici.

Hari je ranije govorio da je njegov otac, princ Čarls prestao da mu se javlja na telefon kada su on i Megan odlučili da odstupe od svih kraljevskih dužnosti 2020. godine.

Prema dogovoru, par se odrekao titula i postao finansijski nezavisan, a Hari je zadržao titulu princa koju je dobio po rođenju.

Razdor u britanskoj kraljevskoj porodici postao je očigledan široj javnosti nakon "zapaljivog" intervjua koji su Megan i Hari dali američkoj voditeljki Opri Vinfri.

profimedia

 

Oni su tada izneli niz šokantnih tvrdnji o navodnim pritiscima s kojima su se suočavali u kraljevskoj palati i između ostalog, čak naveli da je jedan od članova kraljevske porodice pitao "koliko bi tamna" mogla da bude boja kože njihovog sina Arčija.

Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je joj tokom perioda života u Britaniji bilo toliko teško da u pojedinim trenucima "nije želela da živi".

Markl je rekla je da joj niko nije pomogao kada je tražila, a princ Hari je otkrio da je njegov otac princ Čarls prestao mu se javlja na telefon kada je ovaj saopštio da se povlači sa dužnosti u kraljevskoj porodici.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin