Poznati

Mesi dobio još jednu titulu: Fotografija kapitena Argentine sa trofejem Svetskog prvenstva oborila rekord na Instagramu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

22/12/2022

-

11:49

Mesi dobio još jednu titulu: Fotografija kapitena Argentine sa trofejem Svetskog prvenstva oborila rekord na Instagramu
Mesi dobio još jednu titulu: Fotografija kapitena Argentine sa trofejem Svetskog prvenstva oborila rekord na Instagramu - Copyright EPA-EFE/Ronald Wittek

veličina teksta

Aa Aa

Foto galerija koju je na svom Instagramu objavio Lajonel Mesi, kapiten argentinskih reprezentativaca u fudbalu, aktuelnih svetskih prvaka, prikupio je više od 70 miliona lajkova, a taj broj neprestano se uvećava.

To je sada objava na toj mreži sa najvećim brojem lajkova, čime je preuzela "titulu" od takozvanog "rekorderskog jajeta" koje ime više od 58 miliona lajkova.

Poređenja radi, Samuel Umtiti, fudbaler koji je pomogao Francuskoj da osvoji Kup 2021. godine, dobio je "samo" 640.000 lajkova na svoju fotografiju sa trofejem. Mesi, međuti, ima treći najpraćeniji nalog na toj mreži, od kog više pratilaca imaju samo zvanične strane Instagrama i Kristijana Ronalda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

"Demonstrirali smo još jednom da kada se mi Argentinci borimo zajedno i ujedinjeno, možemo da postignemo sve što namerimo. Zasluge pripadaju ovoj grupi", napisao je Mesi u opisu niza fotografija sa trofejem.

A dok Argentinci slave titulu (i Mesijev uspeh na Instagramu), "rekordersko jaje" (@world_record_egg), nalog na društvenoj mreži koji ima samo jednu objavu najobičnijeg kokošijeg jajeta i više od 4,9 miliona pratilaca i dalje postoji.

 

 

Nepoznati kreatori ovog naloga, još 2019. postavili su sebi za izazov da prikupe najviše lajkova na svoju objavu i obore nekadašnju rekorderku, rijaliti zvezdu Kajli Džener, što im je vrlo lako pošlo za rukom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin