Poznati

Madona odgovorila na komentare da izgleda "neprepoznatljivo": "Mediji su me degradirali od početka karijere"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

10/02/2023

-

07:03

Madona odgovorila na komentare da izgleda "neprepoznatljivo": "Mediji su me degradirali od početka karijere"
Madona na dodeli Gremi nagrada - Copyright Tanjug AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

"Kraljica popa" Madona proteklog vikenda bila je jedna od zvanica svečanosti povodom dodele Gremi nagrada, što je mnogim medijima i korisnicima društvenih mreža bilo povod da prokomentarišu njen fizički izgled.

Mnogi su spekulisali da se ona nedavno podvrgla novim estetskim zahvatima i pisali da izgleda "neprepoznatljivo". 

Ona se sada prvi put dotakla pogrdnih komentara koji su joj bili upućeni, objavivši na Instagramu da je "uhvaćena u odsjaju ejdžizma i mizoginije koji prožimaju svet koji živimo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Fotografija koja je izazvala najviše polemika na internetu nastala je u trenutku dok je Madona najavljivala Kim Petras i Sema Smita, koji su proglašeni najboljim duetom godine. 

Pošto se Petras prva otvoreno transrodna žena, koja je nagrađena Gremijem Madona je taj trenutak nazvala "istorijskim". 

"Umesto da se usredsrede na ono što sam rekla u svom govoru o zahvalnosti na neustrašivosti umetnika kakvi su Sem i Kim, mnogi ljudi su odabrali da govore samo o mojim fotografijama koje su medijski fotografi snimili aparatima sa dugim objektivom i koji bi svakome iskrivili lice", napisala je pop zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Zbog te fotografije njena Instagram strana preplavljena je komentarima koje je nazivaju "strašnom", "neprepoznatljivom" i pozivaju je da prestane sa navodnom "opsesijom plastičnom hirurgijom". 

Muzičarka koja je u avgustu proslavila 64. rođendan, prokomentarisala je to rečima da "svet odbija da slavi žene nakon njihove 45. godine".

"Nikad se nisam izvinjavala ni za jedan kreativni izbor koji sam napravila niti za način na koji izgledam ili se oblačim, pa neću ni sada to početi da radim. Mediji su me degradirali od početka karijere, ali ja shvatam da je sve ovo test i srećna sam što krčim put, kako bi svim ženama posle mene bilo lakše u godinama koje dolaze", napisala je Madona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin