Poznati

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl potpisala ugovor sa holivudskom agencijom

Komentari

Autor: Tanjug

28/04/2023

-

11:22

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl potpisala ugovor sa holivudskom agencijom
Megan Markl - Copyright Tanjug AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Vojvotkinja od Saseksa, Megan, potpisala je ugovor sa velikom holivudskom agencijom za talente WME i predstavljaće je jedna od najmoćnijih ličnosti u industriji zabave, izvršni direktor Endeavour-a, Ari Emanuel. 

Megan (41) potpisala je ugovor sa WME za predstavljanje, objavio je Tajms.

Agencija, koja zastupa veliki broj holivudskih zvezda, fokusiraće se na vođenje vojvotkinjinih poslova i partnerstva sa brendovima, kao i njenog kreativnog rada u filmskoj i televizijskoj produkciji, objavio je Varajeti.

Pretpostavlja se da su rivalske agencije želele da sarađuju sa Megan otkako se preselila u Kaliforniju sa suprugom, vojvodom od Saseksa, britanskim princem Harijem, 2020. godine. 

 Njen tim u WME predvodiće izvršni direktor Endeavour-a, Ari Emanuel, kompanije koja je vlasnik agencije za talente.

Emanuel (62) je jedna od najmoćnijih ličnosti u Holivudu i bio je najbolje plaćeni izvršni direktor u gradu 2021. godine, sa zaradom od 308 miliona dolara.  

Njegov brat je Ram Emanuel, bivši demokratski kongresmen koji je bio šef kabineta Bele kuće za vreme Baraka Obame, kao i gradonačelnik Čikaga između 2011. i 2019. godine. Ram (63) je sada ambasador u Japanu. 

Megan je bila glumica pre udaje, a odustala je od glumačke karijere nakon što se udala za Harija.

Megan i Hari su producirali dve dokumentarne serije za Netfliks, uključujući "Hari i Megan" koja je postigla veliku gledanost i drži rekord za najveći debi sa više od 81 milion sati gledanja za prva četiri dana od objavljivanja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin