Poznati

Megan Markl primila nagradu "Woman of Vision": "Nikada nije kasno za početak, možete biti vizionar svog života"

Komentari

Autor: Tanjug

17/05/2023

-

16:20

Megan Markl primila nagradu "Woman of Vision":  "Nikada nije kasno za početak, možete biti vizionar svog života"
Tanjug/AP/Henry Nicholls - Copyright Tanjug/AP/Henry Nicholls

veličina teksta

Aa Aa

Megan Markl pozvala je žene da budu "vizionarke sopstvenog života" nakon što je  u Njujorku primila nagradu "Woman of Vision" za 2023. godinu, zbog svog globalnog zalaganja za žene i devojke.

Vojvotkinja od Saseksa se sinoć pojavila na događaju Ms. Foundation’s, na Menhetnu, a pratnji supruga princa Harija i majke Dorije Regland, prenosi Tajms.

Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon izostanka sa krunisanja kralja Čarlsa, Harijevog oca, a u dvorani Zigfeld se pojavila u zlatnoj korset haljini modne kreatorke Džoane Ortiz koja je koštala 1.850 dolara, odgovarajućom pismo-tašnom Karolina Herera od 1.100 dolara i zlatnim sandalama modne marke Tom Ford od 1.350 dolara.

"Jednostavno nikada nije kasno za početak. Možete biti vizionar svog života. Možete zacrtati put na kome ono što ponavljate u svojim svakodnevnim činovima služenja, u ljubaznosti, u zagovaranju, u milosti i poštenju, da to postane ono što će prepoznati sledeći talas žena, i mladih i starih", rekla je Megan nakon uručenja nagrade.

Ona je tokom svog obraćanja podelila i anegdotu iz svog detinjstva, otkrivajući da je Ms. Foundation’s igrao ulogu u njenom odrastanju, prisećajući se kako bi se vratila kući, smestila se posle dana u školi uz svoju večeru na poslužavniku i listala stranice ovog časopisa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin