Poznati

Oskarovac Džejmi Foks saopštio da se oporavlja nakon hospitalizacije: ''Išao sam u pakao i nazad"

Komentari

Autor: Tanjug

22/07/2023

-

22:35

Oskarovac Džejmi Foks saopštio da se oporavlja nakon hospitalizacije: ''Išao sam u pakao i nazad"
Oskarovac Džejmi Foks saopštio da se oporavlja nakon hospitalizacije: ''Išao sam u pakao i nazad" - Copyright Richard Shotwell/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumac, pevač i komičar Džejmi Foks, saopštio je da se oporavlja nakon dužeg vremena provedenog u bolnici zbog teškog zdravstvenog stanja. 

"Išao sam u pakao i nazad, a moj put do oporavka takođe ima neke rupe, ali vraćam se. Mogu da radim“, rekao je Foks na video snimku na Instagramu u prvom javnom obraćanju posle hospitalizacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Foks (55) je hospitalizovan u aprilu zbog onoga što je njegova ćerka Korin Foks tada opisala kao "medicinsku komplikaciju", a Foks nije otkrio prirodu svog stanja u svojim prvim javnim komentarima od kada je hospitalizovan, prenosi AP.

„Jednostavno nisam želeo da me vidite takvog...Nisam želeo da me vidite sa cevima koje izlaze iz mene, dok pokušavam da saznam da li ću preživeti“, rekao je Foks.

On je zahvalio svojoj ćerki, sestri, Bogu i medicinskim radnicima što su mu spasili život.

„Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikada, nikada neću proći. S vremena na vreme samo bih briznuo u plač...jer je bilo teško, čoveče, bio sam bolestan... Ali sada stojim na nogama, pa ćete me videti “, rekao je američki oskarovac.

Džejmi Foks, rođen kao Erik Marlon Bišop 1967. godine u Terelu u Teksasu, bio je stand-up komičar pre nego što se probio na televiziji sa različitim ulogama u muzičkoj komediji Fox TV-a „In Living Color” 1990.

Osvojio je Oskara za najboljeg glumca za ulogu Reja Čarlsa u biografskom filmu „Rej“ iz 2004. i Gremija 2010. za pesmu „Blame It“.

Igrao je i u filmovima „Kraljevstvo“, „Stelt“, „Zaklon“, „Kolateral“, „Protiv svih pravila“, „Devojke iz snova“ i  u „Đangovoj osveti“.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin