Tehnologija

Viber uvodi novu opciju - direktorijum za prepiske koji olakšava pretraživanje

Komentari

Autor: Tanjug

06/03/2024

-

13:58

Viber uvodi novu opciju - direktorijum za prepiske koji olakšava pretraživanje
Viber uvodi novu opciju - direktorijum za prepiske koji olakšava pretraživanje - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija Rakuten Viber saopštila je da u svojoj istoimenoj aplikaciji za razmenu poruka uvodi novu opciju, "direktorijum za prepiske", koje će omogućiti korisnicima da brzo pronađu željene prepiske i poboljšaju način na koji upravljaju svojom komunikacijom.

Direktorijumi ili "folderi" za prepiske pojednostavljuju organizaciju ćaskanja i omogućavaju efikasnu kategorizaciju prepiski na osnovu tema, grupa ili pojedinaca, ističe se u saopštenju.

Nova funkcija omogućava korisnicima da kreiraju do pet prilagođenih direktorijuma, pored odeljka "sve" koja automatski uključuje ostale prepiske. 

Na primer, korisnici mogu da kreiraju fasciklu za posao, prijatelje ili porodicu a neka ćaskanja mogu da se svrstaju u više direktorijuma.

Kompanija Rakuten Viber navodi primere iz svakodnevne komunikacije kada korisnici mogu da u fascikli sa oznakom "posao" lako da upravljaju prijektima i zadacima tokom radne nedelje, dok se fascikle nazvane "porodica" ili "prijatelji" mogu postaviti kao prioritet za vikend.

Skrivene prepiske, obaveštenja od kompanija i interakcije sa klijentima ne mogu da se ubace u fascikle.

"Naša najnovija funkcija treba da unapredi razgovore i sačuva smislene veze oslobađanjem potencijala za uštedu vremena i prihvatanjem prednosti kroz jednostavna rešenja", izjavio je izvršni direktor kompanije Rakuten Viber, Ofir Ejal.

Korisnici sa više od 10 aktivnih prepiski na Viberu će biti upoznati sa ovom funkcijom kada otvore aplikaciju. 

Fascikle će takođe moći da budu aktivirane odlaskom na ekran "Još" u glavnom meniju aplikacije Viber, a zatim klikom na "Upravljati fascklama" i daljim ubacivanjem prepiski u željene fascikle. 

Nova funkcija će se postepeno uvoditi na tržišta širom sveta i postaće dostupna svim korisnicima sa verzijom 22.0 Rakuten Viber aplikacije i novijim verzijama u narednih nekoliko meseci, zaključuje se u saopštenju kompanije. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin