Život

Nemački ovčar Komandant nije ljubitelj osoblja Bele kuće: Bajdenov pas ujeo još jednog agenta Tajne službe

Komentari

Autor: Tanjug

27/09/2023

-

10:12

Nemački ovčar Komandant nije ljubitelj osoblja Bele kuće: Bajdenov pas ujeo još jednog agenta Tajne službe
Bajdenov pas ujeo još jednog agenta Tajne službe - Copyright Tanjug AP/Carolyn Kaster, File

veličina teksta

Aa Aa

Pas Komandant predsednika Džozefa Bajdena, ugrizao je u ponedeljak uveče još jednog agenta američke tajne službe u Beloj kući, preneli su američki mediji navodeći da je to bio 11. put da je ovaj dvogodišnji nemački ovčar ujeo nekog pripadnika predsedničko obezbeđenja.

"Juče oko 20 časova uniformisani policajac Tajne službe došao je u kontakt sa kućnim ljubimcem predsedničke porodice koji ga je ujeo. Medicinsku pomoć povređenom policajcu pružilo je stručno osoblje u Beloj kući", izjavio je za CNN šef komunikacija Tajne službe Entoni Guljelmi.

Povređeni pripadnik Tajne službe potvrdio je u razgovoru sa načelnikom svog odeljenja Alfonsom M. Dajsonom da je dobro, rekao je Guljelmi.

Bajdenov pas po imenu Komandant je najmanje 11 puta napao i ujeo pripadnike Tajne službe raspoređene u Beloj kući i u predsednikovoj porodičnoj kući u Delaveru, navodi CNN pozivajući se na prepisku američke tajne službe.

Zvaničnici Bele kuće potvrdili su u julu da su Bajdenovi, nakon brojnih incidenata, zatražili sprovođenje novih protokola obuke za svog porodičnog ljubimca.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin