Život

Uhapšena žena koja je godinama nepozvana upadala na venčanja u SAD: Besplatno jela, pila, ali i krala

Komentari

Autor: NBC

14/10/2023

-

21:46

Uhapšena žena koja je godinama nepozvana upadala na venčanja u SAD: Besplatno jela, pila, ali i krala
Uhapšena žena koja je godinama nepozvana upadala na venčanja u SAD: Besplatno jela, pila, ali i krala - Copyright Prinstscreen YouTube/Inside Edition

veličina teksta

Aa Aa

Sandra Lin Henson ima jednu neobičnu naviku - kad čuje za neko venčanje, ona ode tamo, pohara torbice i novac gostiju i još pojede mladenačku tortu. I tako u tri američke savezne države, Misisipiju, Alabami i Tenesiju. Ova 57-godišnja "serijska razbijačica venčanja" konačno je uhvaćena na venčanju Leksi Loden i Brejdija Batlera u okrugu Pontotok. 

Leksi je rekla da je zatekla Sandru u sobi za mladence kako "jede njeno parče torte" dok se njena sestra prisetila da je sličnu scenu videla i na njenom venčanju na farmi Lili Krik.

Policija je uhapsila Sandru Henso 30. septembra i optužila je za sitnu krađu, ulazak na privatni posed i remećenje mira, saopštio je šerif Leo Mask i rekao da je ona već napustila zatvor.

Prošlonedeljno venčanje bilo je poslednje u nizu incidenata koji su navodno povezani sa Henson. 

"Koliko smo razumeli, ona je više puta optužena", rekao je Mask. Neke optužbe stižu iz drugih država, a otežavajuća okolnost za Sandru Henson biće ta što se u tom trenutku nalazila na uslovnoj slobodi u Misisipiju, gde je robijala zbog optužbi za provalu i krupnu krađu, prenosi NBC.

Henson je 2019. godine optužena po dve tačke za krađu imovine jer se teretila da je uzela poklone sa dva venčanja u Alabami, saopštila je tada policijska uprava okruga Florens  u Alabami. Godine 2021, Henson je ukrala svadbene poklone, gotovinu i poklon kartice u iznosu od preko 1.000 dolara u svojoj matičnoj državi Misisipi i optužena je za veliku krađu. Ona je priznala krivicu i osuđena je u okrugu Maršal na pet godina uslovno, što se vidi iz sudskih spisa.

Hensonovu  je ovoga puta uhvatila sestra mladoženje Lodena Batlera, koja je ušla u apartman za mladence da uzme flašicu za svoju bebu kada je zatekla Hensona kako pretura po stvarima. Loden Batler je rekao da je jegova sestra pitala Hensonovu po kom je ona osnovu na venčanju, da bi ona odgovorila: "Ovde sam zbog Leksi". 

Nakon što Hensonova više ništa nije znala o venčanju, to je izazvalo sumnju i ubrzo su se tu stvorili ostali članovi porodice. Devojka zadužena za protokol na venčanju otkrila je da joj nedostaje 200 dolara iz torbice, što je Sandra negirala.

"Kada su joj zapretili da će pozvati policiju, priznala je da je ukrala 200 dolara u gotovini", rekla je u intervjuu Kristijan Džošlin, druga sestra Lodena Batlera.

Džošlin i Loden Batler misle da je Henson dobijala informacije o venčanjima preko društvenih mreža jer su pronašli podatke o najmanje sedam drugih venčanja u okolini.

Batler je rekla da je zahvalna što je njena porodica skrivala nemili događaj od nje i njenog novog muža dok policija nije stigla na lice mesta. Rekla je da kada joj je sestra u početku rekla šta se dogodilo, mislila da je Henson samo gladna i da je beskućnik, pa da joj je potrebna pomoć.

To je bilo sve dok porodica Lodena Batlera nije počela guglati  ime Sandre Henson i pronašla druge navodne incidente. 

"Bili smo u potpunom šoku kada smo saznali da se radi o serijskom "uništitelju venčanja"  i da su je čak nazvali razarač venčanja" po Srednjem Zapadu i američkom jugu.

"Još uvek smo svi u neverici da nam se ovo desilo", kaže šerif Mask i zahvalio porodici što su preuzeli kontrolu nad situacijom do dolaska policije.

Komentari (0)

Magazin