Život

Krema Supernova osvojila najvišu nagradu za kvalitet kozmetičkog proizvoda na Novosadskom sajmu

Komentari

Autor: Euronews Srbija/PR

03/11/2023

-

14:10

Krema Supernova osvojila najvišu nagradu za kvalitet kozmetičkog proizvoda na Novosadskom sajmu
Krema Supernova osvojila najvišu nagradu za kvalitet kozmetičkog proizvoda na Novosadskom sajmu - Copyright Promo/Katarina Gaj Isakov

veličina teksta

Aa Aa

Krema SUPERNOVA, koju proizvodi sve popularniji brend prirodne kozmetike MOBA, osvojila je Veliku zlatnu medalju Novosadskog sajma, najvišu nagradu za kvalitet kozmetičkog proizvoda.

Medalja je dodeljena na svečanosti u sklopu Međunarodnog sajma ekologije održanog 1. i 2. novembra, na kom je rađena ocena kvaliteta kozmetičkih i prehrambenih proizvoda. Ove godine je bio prijavljen veliki broj učesnika sa više desetina pojedinačnih proizvoda, iz Srbije, Hrvatske, BiH i Crne Gore. U žiriju su bili predsednik komisije, prof. dr Gordana Ćetković, sekretar dr Vanja Travičić (obe Tehnološki fakultet, Novi Sad), kao i dr Milica Aćimović (Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad).

"Nismo mogle ni da zamislimo bolji završetak prve godine poslovanja”, ističu osnivačice brenda MOBA. “Pre samo godinu dana, krema Supernova je izašla kao naš prvi proizvod, a sada je dobila ovu nagradu, Veliku zlatnu medalju Novosadskog sajma. Ništa ne može više da da entuzijazam nama, malim brendovima, nego kad te ‘veliki’ potapšu po ramenu. Novi Sade, vidimo se i dogodine!”

SUPERNOVA Multivitamin barrier repair cream je visoko delotvorna krema. Pruža višestruk pristup koži koja se bori sa različitim nepravilnostima. Blaga i brzoupijajuća formulacija optimizuje hidriranost balansiranjem lipida, dok njeni aktivni sastojci umanjuju znakove prevremenog starenja pružajući koži blistavost i jedrinu.

MOBA je ženski preduzetnički brend zasnovan na principima mobe, starog običaja na moderan način. Osnovna misija im je ženska podrska i zajedništvo. MOBA koristi sastojke dobijene iz biljaka, kao i druge koji su po standardima Ecocert i Cosmos odobreni u prirodnoj kozmetici.

 

Komentari (0)

Magazin