Aktuelno

Dojava o bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju gde se odigrava festival "Mirdita dobar dan"

Komentari

Autor: Tanjug

26/05/2022

-

18:55

Dojava o bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju gde se odigrava festival "Mirdita dobar dan"
Dojava o bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju gde se odigrava festival "Mirdita dobar dan" - Copyright Fonet/Marko Dragoslavić

veličina teksta

Aa Aa

Na mejl Inicijative mladih za ljudska prava stigla je dojava o postavljenoj bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju, gde se odigrava drugi dan festivala "Mirdita dobar dan", potvrdila je za Tanjug Sofija Todorović iz te organizacije.

Kako je rekla, doći će kontradiverziona ekipa policije koja će uraditi pregled sale u kojoj je trebalo da počne predstava "Štifler". U skladu sa pravilima, ljudi će izaći iz Centra i, pošto je sezona lažnih dojava o bombama, nakon toga će se verovatno vratiti u salu, rekla je Todorović.

U blizini Centra za kulturnu dekontaminaciju čovek sa zastavom Srbije na kojoj piše nema predaje, rekao je da je na današnji dan, pre 23 godine, poćela bitka na Paštriku u kojoj su njegovi drugovi ginuli i da je on došao na ovo mesto da ne bi bili zaboravljeni.

Podsetimo, i juče u NGO Hab, u kome je otvaranjem izložbe "Sve naše suze" počeo festival "Mirdita, dobar dan" stigla anonimna dojava o bombi, ali je nakon provere utvrđeno da je lažna.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija