Politika

Nestorović o protestima opozicije: Pokušavaju da ponove Majdan, mislim da će sutra eskalirati

Komentari

Autor: Tanjug

24/12/2023

-

21:40

Nestorović o protestima opozicije: Pokušavaju da ponove Majdan, mislim da će sutra eskalirati
Nestorović o protestima opozicije: Pokušavaju da ponove Majdan, mislim da će sutra eskalirati - Copyright FoNet/TV FoNet

veličina teksta

Aa Aa

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je da su večerašnje demonstracije opozicije u Beogradu "pokušaj Majdana iz 2000. godine" i ocenio da će nasilje sutra eskalirati. 

On je za Novosti rekao da je reč o istom scenariju kao za Majdan 2000. godine, i da su večerašnji nasilni pokušaji ulaska demonstranata u Skupštinu grada "generalna proba". 

"Šta može da se kaže ovo? Šta sam rekao juče - Majdan. Eto to pokušavaju. Videli ste da ove studentske organizacije imaju zastavu sa pesnicom, a šta je to - Soroševa antifa. Mislim da je ovo generalna proba večeras i da će sutra eskalirati", rekao je Nestorović za Novosti. 

Euronews/Slaven Dimitrić

 

Istakao je da je ironično da se lista koja se zove "Srbija protiv nasilja" služi nasilnim metodama. 

"Videli ste i sami da razbijaju vrata na skupštini', kaže Nestorović i dodaje da ovo izgleda kao scenario iz 2000. godine. 

''Sutra ćemo se i mi sastati i razgovarati na ovu temu, ali što se ovog izolovanog slučaja tiče, mislim da će eskalirati, jer ako sada ne odustanu, onda gube njihov smisao i mogu da idu u političku penziju", rekao je Nestorović.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija