Fokus

Porodično nasilje u Njujorku: Četiri osobe izbodene nasmrt, među ubijenima i dva deteta

Komentari

Autor: Tanjug

03/12/2023

-

16:45 >> 17:29

Porodično nasilje u Njujorku: Četiri osobe izbodene nasmrt, među ubijenima i dva deteta
Porodično nasilje u Njujorku: Četiri osobe izbodene nasmrt, među ubijenima i dva deteta - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Među četvoro ubijenih u današnjem napadu nožem u Njujorku su i dva deteta, a napadača je ubila policija. U napadu su ranjena dva policajca koja su prevezena u bolnicu i očekuje se da će se oporaviti.

Muškarac je rano jutros nožem ubio četiri osobe iz šire familije, među kojima i dva deteta u četvrti Kvins u Njujorku, pre nego što ga je ubio jedan od policajaca, saopštile su lokalne vlasti.

Kako je saopšteno iz policije, među četvoro ubijenih su dečak (12), devojčica (11), žena (44) i muškarac u tridesetim godinama.

Dečak je pronađen mrtav ispred kuće, dok su preostale tri žrtve pronađene u spavaćim sobama, dodala je policija. Peta osoba, žena stara 61 godinu, takođe je izbodena i nalazi se u kritičnom stanju u bolnici.

 

profimedia

 

Osumnjičeni je zapalio krevet u dnevnoj sobi, prisiljavajući policajce da sačekaju vatrogasce, pre nego što su uspeli da uđu u kuću. 

Njujorška policija je navela da je devojčica pozvala hitnu službu da prijavi zločin u naselju Far Rokavej i rekla da "njen rođak ubija članove njene porodice", preneo je Rojters.

 

Ubica (38) je izbo dvojicu policajaca koji su došli na mesto incidenta, a jedan od njih ga je tokom borbe pogodio iz pištolja.

Osumnjičeni je ranije hapšen zbog porodičnog nasilja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet