Fokus

Američka novinarka: Tramp otišao "nekoliko koraka unazad" na mentalnom planu, nije isti čovek kao 2016.

Komentari

Autor: Tanjug

09/12/2023

-

19:22

Američka novinarka: Tramp otišao "nekoliko koraka unazad" na mentalnom planu, nije isti čovek kao 2016.
Američka novinarka: Tramp otišao "nekoliko koraka unazad" na mentalnom planu, nije isti čovek kao 2016. - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Američka novinarka Megan Keli izjavila je danas da je bivši predsednik SAD Donald Tramp doživeo pad na mentalnom nivou, dodavši da on više nije isti čovek kao 2016. godine kada je pobedio na predsedničkim izborima.

Ona je rekla da "nema sumnje" da je Tramp otišao "nekoliko koraka unazad" na mentalnom planu, prenosi Njujork post.

"On meša Džoa Bajdena i Baraka Obamu. Znam da sada kaže da je to namerno uradio, ali pogledajte ponovo te klipove. To nije bilo namerno. Pričanje o tome kako će nas neko uvući u Drugi svetski rat, mešanje imena zemalja i gradova u kojima se nalazi. I to se dešava sve češće", navela je Keli u podkastu konzervativnog komentatora Glena Beka.

Dodala je da se takve stvari dešavaju kada neko ima 77 godina.

"Ako je izbor između Trampa i Bajdena, mislim da je jasno ko je sposobniji. Ali da li ćemo se zaista pretvarati da je Donald Tramp jednako živahan i mentalno oštrouman kao što je bio 2016. godine", upitala je američka novinarka.

Tramp je u nedavnim javnim nastupima više puta mešao Bajdena i Obamu, ali je insistirao na tome da su greške namerne, piše Njujork post.

"Kad god sarkastično kažem Obama umesto Bajden, to ukazuje da drugi ljudi zapravo imaju veliki uticaj na vođenje naše zemlje", napisao je on na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet