Region

Građanin koji je pucao u ubicu sa Cetinja saslušan u Tužilaštvu

Komentari

Autor: RTCG

14/08/2022

-

20:23

Građanin koji je pucao u ubicu sa Cetinja saslušan u Tužilaštvu
Građanin koji je pucao u ubicu sa Cetinja saslušan u Tužilaštvu - Copyright Facebook/Socijaldemokrate Cetinje, Tanjug/AP/Risto Božović, Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Cetinjanin Nenad Kaluđerović, za koga se veruje da je pucao i usmrtio Vuka Borilovića koji je prethodno u petak ubio 10 sugrađana, odazvao se danas na poziv Višeg državnog tužilaštva (VDT) u Podgorici, gde je saslušan u svojstvu građanina, saopštila je rukovodilac VDT Lepa Medenica.

Ona je za podgoričke medije objasnila da će se do dokaza o tome ko je Borilovića lišio života doći tek nakon preduzimanja svih neophodnih mera i radnji u cilju potpunog resvetljavanja događaja, sprovođenja veštačenja po naredbi VDT kao i saslušanja svedoka.

Podsetila je da je VDT formiralo predmet povodom događaja na Cetinju. Borilović je u petak u cetinjskom naselju Medovina otvorio vatru na sugrađane i ubio 10 osoba, dok je šestoro ranio.

U Crnoj Gori u toku je trodnevna žalost zbog pogibije stanovnika Cetinja, među kojima je i dvoje dece. Na Cetinju je danas održana komemoracija i sahranjeni su stradali.

 
 

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa