Region

Crnogorska policija oduzela pištolj Kaluđeroviću, porodica Borilovića na sigurnom

Komentari

Autor: Tanjug, Vijesti

15/08/2022

-

08:53

Crnogorska policija oduzela pištolj Kaluđeroviću, porodica Borilovića na sigurnom
Crnogorska policija oduzela pištolj Kaluđeroviću, porodica Borilovića na sigurnom - Copyright Facebook/Socijaldemokrate Cetinje, Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Policija je od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je juče u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzela pištolj koji će biti predmet daljih veštačenja, pišu Vijesti.

Kaluđerović je saslušan povodom tragedije na Cetinju, u kojoj je Vuk Borilović usmrtio 10 osoba pre nego što je ubijen, a Kaluderović je dovođen u vezu sa njegovom likvidacijom.

Načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru bezbednosti Podgorica Srđan Korać izjavio je na TV Vijesti da se saslušavaju svedoci, kao i da će biti obavljen veći broj veštačenja u Kliničkom centru.

Trenutno se čeka balistički nalaz.

"Uviđajni postupak je u toku, po nalogu tužioca biće sproveden veliki broj veštacenja", naveo je Korać.

Rekao je da je porodica Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju "informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete".

Korać je poručio da će biti preduzeti sve mere i radnje da ta porodica bude bezbedna, naglasivši da oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin.

"Očekujem da to razumeju svi građani Cetinja i porodice oštećenih. Svi razumemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svesni da oni nisu odgovorni za zločin", istakao je Korać.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa